Kardes Acisiyla Sarsilan Serdar Ortaç Klibini Tamamlayamadi

Ünlü sarki Serdar Ortaç, Mehmet Çevik’e verdigi "Bilsem Ki" sarkisina sira disi bir klip çekti. Yaklasik 2.5 ay önce kardesini kaybeden Serdar Ortaç, klipte Mehmet Çevik ile birlikte tabut tasidi. Serdar Ortaç’in, yasadigi üzüntüden dolayi çekimlerin tamamlanamadigi ögrenildi.

Kardes Acisiyla Sarsilan Serdar Ortaç Klibini Tamamlayamadi
Ünlü sanatçi Mehmet Çevik, yeni single çalismasi için Serdar Ortaç’la isbirligi yapti. Çevik’e sevilen sarkilarindan biri olan ‘Bilsem Ki’yi veren Serdar Ortaç, klip için genç meslektasiyla birlikte kamera karsisina geçti.

Çekimleri tamamlayamadi

Senaryo geregi klipte Mehmet Çevik ile tabut tasiyan Serdar Ortaç, yasadigi üzüntüden dolayi çekimleri tamamlayamadi. Yönetmen Selim Akar, tabutlu sahnelerin bir çogunu iptal etmek zorunda kaldi. Üzüntüsünü belli etmemeye çalisan Ortaç’i zorlayan bu sahneler tamamlanamadan klip bitirildi. 2 sene önce anlastigi, 6 kere iptal ettigi klip çekimlerini iptal etmemesi çok tartisilan Ortaç’in klip çekimlerinde üzüntüsünden dolayi yalnizca 2 saat kaldigi belirtildi. Ayrica klibin 2 Haziran’dan itibaren tüm dijital platformlardaki yerini alacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA