Güzellik Ve Bakim Tutkunlarini ''Dogruca Festivale'' Etkinliginde Bir Araya Geliyor

Kozmetik kategorisinde sevilen markalarin güzellik ve kisisel bakim ürünleriyle müsterileri için alisveris noktasi olan CarrefourSA, yaza bakimli ve saglikli girmek isteyenleri ’’Dogruca Festivale’’ davet ediyor.

Güzellik Ve Bakim Tutkunlarini ''Dogruca Festivale'' Etkinliginde Bir Araya Geliyor


30’uncu yilini kutlayan CarrefourSA, müsterilerini birbirinden farkli etkinliklerle bulusturmaya devam ediyor. Sevilen markalarin binlerce güzellik ve kisisel bakim ürününü magazalarinda müsterilerine sunan marka, bu yil ilk kez gerçeklestirecegi festivalde güzellik, saglik ve bakimin önemli noktalarini meraklilariyla paylasiyor. 3 Haziran’da CarrefourSA Istinye Hiper magazasinda açik havada gerçeklesecek olan festivalde farkli etkinlikler ve workshoplar da yer alacak. Gazeteci ve Yazar Ece Vahapoglu’yla birlikte alaninda uzman konusmacilar katilimcilarin güzellik, saglik ve bakimla ilgili merak ettiklerini cevaplarken; makyaj yapmanin püf noktalari ve kozmetik dünyasindaki son trendler de paylasilacak. Festivalde atölyelerin yani sira DJ performanslari tadim noktalariyla katilimcilar festival coskusunu gün boyunca yasarken, festival son dönemin sevilen isimlerinden Jabbar’in konseriyle son bulacak.

Marka güzellik, saglik ve bakimin yani sira doyasiya eglenmek isteyen herkesi farkli bir festival deneyimi için ’’Dogruca Festivale’’ sloganiyla CarrefourSA Istinye Hiper magazasina bekliyor.

Etkinlik akisi söyle açiklandi:

15.30 - Festival Açilisi

15.30 - 17.00 DJ Performans Set 1

16.00 - 16.45 Makyaj Çantasi Workshop

17.00 - 17.45 Ece Vahapoglu ile Saglikli ve Mutlu Yasam’in Sirlari

17.45 Dans Performansi

18.00 - 18.45 Mozaik El Aynasi Workshop

19.15 - 20.00 Toka Yapimi Workshop

20.30 - 21.15 Canli Performans, Jabbar

22.00 - Etkinlik Sonu
Kaynak: İHA