Gemport'ta Kilavuz Kaptanlar Haftasi Ve Meslek Sehitlerini Anma Töreni Yapildi

Gemport Liman sahasinda Kilavuz Kaptanlar Haftasi ve Meslek Sehitlerini Anma töreni yapild. Römorkör alaninda yapilan törende denize çelenk atildi.

Gemport'ta Kilavuz Kaptanlar Haftasi Ve Meslek Sehitlerini Anma Töreni Yapildi
Törene AK Parti önceki dönem Bursa milletvekili Zafer Isik, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasi baskani Hasan Hamaloglu, GTSO Meclis baskani Mehmet Anar, Yilport Gemport ve Yilport Gebze Genel Müdürü Remzi Cem Göktas, Gemlik Kilavuzluk ve Römorkör Hizmetleri A.S. Müdürü Kaptan Hakan Isikci ile Gemlik Bölge Liman Baskani Bora Ayper ve çok sayida römorkör personeli katildi.

Römorkör ile deniz açilan heyet, saygi durusunda bulunarak Istiklal marsini okudular. Törende konusan Gemlik Kilavuzluk ve Römorkör Hizmetleri A.S. müdürü Kaptan Hakan Isikci ”Ilki 25.12.2007‘de Kaptan Lütfü Berk anisina panel olarak yapilan ve 2009 yilindan itibaren de “Kilavuz Kaptanlar Haftasi olarak düzenlenmeye baslanan ve bu yil 14.sü yapilan Meslek Sehitlerimizi Anma törenimiz ile Kaptan Cevdet Çubukçu, Kaptan Vahit Igneci, Kaptan Lütfü Berk, Kaptan Fahrettin Aksu, Kaptan Levent Ruhi, Kaptan Behzat Özgür, Kaptan Atilla Karhan ve Kaptan Cafer Kiribrahim’i rahmetle aniyor, aziz hatiralari önünde saygi ile egiliyoruz” dedi.

Isikci konusmasinda, “Kilavuz Kaptanlar Haftasi’nin kutlanmasinin ve Meslek sehitlerimizi anmamizdaki gayemiz, kilavuzluk hizmetlerinin can, mal ve çevre güvenligine katkilarini kamuoyuna tanitmak, meslektaslarimizin da kendi is güvenligindeki farkindaliklarini arttirmalarini saglamaktir. Dolayisi ile kamu yarari gözeterek yapmakta oldugumuz meslegimizin, tüm dünyada oldugu gibi, hizmet kalitesinin davami için ticari kaygi ve baskilardan uzak tutulmasini önemsiyoruz. Çok degerli zamaninizdan fedakârlik ederek bu anlamli günümüzde yanimizda oldugunuz için tesekkür ediyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmanin ardindan Isikci ve beraberindekiler Kilavuz kaptanlar haftasi ve Meslek sehitlerini anma programi çerçevesinde deniz çelenk attilar.
Kaynak: İHA