Dowaksa'nin Yeni CEO'su Massimo Rebolini Oldu

Dow ve Aksa Akrilik’in ortak girisimi olan, dünyanin önde gelen karbon elyaf üreticilerinden DowAksa sirketinin Icra Kurulu Baskanligi görevi, planli bir degisim süreci kapsaminda 1 Haziran 2023 itibariyle; 2015 yilindan beri görevi yürütmekte olan Douglas Parks’tan Massimo Rebolini’ye geçti.

Dowaksa'nin Yeni CEO'su Massimo Rebolini Oldu


DowAksa’nin yeni CEO’su Massimo Rebolini oldu. Kimya endüstrisinde önemli uluslararasi ve operasyonel tecrübeye sahip bir lider olan Rebolini, müsteri deneyimi stratejileri konusunda bilgili ve komplike isletmeleri yönetmede oldukça deneyimli bir isim. Rebolini, sirkete katilmadan önce, Dow Tüketici Çözümleri’nin Küresel Ticari Baskan Yardimciligi görevini yürütmekteydi.

Sirketin yeni Icra Kurulu Baskani olmaktan duydugu mutlulugu dile getiren Rebolini, “Sirketimiz su anda büyüme yolculugunda önemli bir noktaya varmis bulunuyor. Yetenekli ekibimizle birlikte atacagimiz yenilikçi adimlarla büyüme ivmesini devam ettirmek ve bu süreçte sürdürülebilirlik taahhütlerimizi ileriye tasimak için sabirsizlaniyorum” dedi.



DowAksa Yönetim Kurulu Baskani Dan Futter ise görev degisikligi ile ilgili olarak sunlari söyledi: "Yönetim Kurulumuz adina, Douglas Parks’a sirkete olan katkilari ve liderligi için içten tesekkürlerimizi iletmek isterim. Rebolini’nin sirketin piyasa konumunu uluslararasi ölçekte daha da güçlendirecegine ve sirketi büyüme sürecinin bir sonraki asamasina basarili bir sekilde tasiyacagina olan güvenimiz tamdir."
Kaynak: İHA