Beton Santralinin Kurulumunda Sona Gelindi

Isparta Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Dogaltas ve Beton Elemanlari Tesisine alinan ve üretimi 3 katina ulastiracak olan yeni beton santrali kurulumunda sona gelindi.

Beton Santralinin Kurulumunda Sona Gelindi
Isparta Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli Dogaltas ve Beton Elemanlari Tesislerinde kilit parke, bordür ve begonit tas üretimini 3 kata çikaracak olan beton santralinin kurulum çalismalarinda sona gelindi. Tesisin devreye girmesiyle birlikte 15 Haziran’dan itibaren günlük beton üretimi 5 kat, çift vardiyada üretim kapasitesi ise 3 katina ulastirilmis olacak.

Eski adiyla ISTEM olan Fen Isleri Müdürlügü Dogaltas ve Beton Elemanlari Tesisinde yenileme ve kapasite artisi çalismalari araliksiz sürüyor. Bir süre önce fabrikaya kilit ve parke tasi basma makinesi alinarak üretim artirilmisti. Beton santralinin kurulumuyla birlikte ise mevcut kilit parke, bordür ve begonit tas üretimi 3 kat daha artirilmis olacak. Fabrikada çesitli ebatlarda bordür, yine çesitli ebatlarda tas üretimi yapilacak. Kilit tasinin yani sira üretilen çesitli renklerdeki begonit taslari da sehrin cadde ve sokaklari ile kaldirimlarda kullanilacak.

Tüm bu çalismalarin yani sira yine fabrika alaninin dis cephe tas duvar örülmesi çalismalari da devam ediyor.
Kaynak: İHA