Belediyeye ISO 9001 Kalite Bayragi Çektiler

Türkiye’deki bin 391 belediye arasinda 47. belediye olarak ISO 9001:2015 Kalite Belgesi ve IQNET Sertifikasi alan Çaycuma Belediyesi gönderine törenle ISO 9001 kalite bayragi çekti. Böylece Kalite Yönetim Sistemi’ne geçen Çaycuma Belediyesi’nin hizmet kalitesi uluslararasi alanda da tescil edilmis oldu.

Belediyeye ISO 9001 Kalite Bayragi Çektiler
Çaycuma Belediyesi uzun zamandir yürüttügü çalismalarin sonucunda, Kalite Yönetim Sistemi’ne geçerek hizmetlerini ISO standartlarinda sundugunu gösteren ISO 9001-2015 Kalite Belgesi ve IQNET Sertifikasi almayi hak kazandi. Türkiye’deki 1.139 belediye arasinda hizmet kalitesi, uluslararasi alanda da tescil edilen ki 47. belediye olan Çaycuma Belediyesi gönderine, törenle, ISO kalite bayragi çekti.

Çaycuma Belediyesi bandosunun mini bir konser sunup, Çaycuma Belediye Belediyesi Halkoyunlari Toplulugu’nun bir gösteri yaptigi tören saygi durusu ve Istiklal Marsi ile basladi.

Çaycuma Belediyesi hizmet binasi önünde yapilan törene, Persembe Belediye Baskani Ismail Inam, Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz, Saltukova Belediye Baskani Alim Genç, önceki dönem Zonguldak Belediye Baskani Muharrem Akdemir, önceki dönem Karapinar Belediye Baskani Ahmet Aydin, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Tuncay Ünlütürk, Ilçe Saglik Müdürü Emrah Dogan, Çaycuma Mal Müdürü Senol Civak, CHP Çaycuma Ilçe Baskani Fahri Diler, Gelecek Partisi Çaycuma Ilçe Baskani Senol Cin, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Hayri Kandemir, Ziraat Odasi Baskani Riza Çapkin, Kent Konseyi Baskani Tugrul Dereli, Isçi Emeklileri Dernegi Çaycuma Sube Baskani Nizamettin Eyidogan, Çaycuma Kalkindirma ve Güzellestirme Dernegi Baskani Savas Çiloglu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Çaycuma Belediyesi daire amirleri ve kalabalik bir vatandas toplulugu katildi.

Yanina belediye meclis üyeleri ile belediye daire amirlerinin alarak konusan Belediye Baskani Bülent Kantarci, “Uluslararasi düzeyde öncü, örnek bir yerel yönetim kurulusu olma, 21. yüzyilin kentini, yerel kültür degerleriyle ekolojiyi koruyarak olusturma vizyonuyla çalismalarini sürdüren Çaycuma Belediyesi, ilçede yasayan tüm canlilarin huzur ve gönencini saglayip yasam kalitesi yüksek bir kent misyon olarak belirlemistir. Kenti tüm paydaslarinin deger katan yaklasimlariyla birlikte planlamak ana çalisma ilkesini olusturmaktadir. Bir kurumda vatandaslarin isteklerini karsilayabilmek, memnuniyetini artirabilmek için gerekli olan yönetim, is gücü, is, ürün ve hizmet kalitesini, bir sistem dahilinde, tüm çalisanlarin katilimi, hedef ve düsünce birligi içinde gelistiren Kalite Yönetimi hem is, hem çalisan hem de vatandas odakli olmasi gibi diger yaklasimlardan ayrilan özellikleriyle, hedeflerimizle tam bir uyum saglamaktadir. Kisinin çalismasiyla, isletmesiyle bütünlesmesini saglayan bu sistem verimliligi ve memnuniyeti esas alan bir çalisma türü, yönetim felsefesi, oldugu kadar bir yasam biçimi olarak da öne çikmaktadir" dedi.

Çaycuma Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi Koordinatörü Cenk Kaplancan’in sürecin asamalarini anlatan konusmasinin ardindan katilan protokol üyeleri, “Çaycuma Marsi” esliginde kalite bayragi göndere çekildi. Tören toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA