Baskan Çolakbayrakdar; 'Vatandaslarimizin Taleplerini En Hizli Sekilde Yerine Getiriyoruz'

Kocasinan Belediyesi’nin Erkilet Osmangazi Mahallesi’nde gerçeklestirdigi yol ve asfalt çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Çalismalari büyük bir titizlikle inceleyen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaslarin taleplerini ve beklentilerini en hizli bir sekilde yerine getirmeye devam ettiklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar; 'Vatandaslarimizin Taleplerini En Hizli Sekilde Yerine Getiriyoruz'


Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerin farkli mahallelerde eszamanli olarak çalismaya devam ettigine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar; “Erkilet Osmangazi Mahalle’mizde çalismalarimiz yogun bir sekilde devam ediyor. Geçtigimiz yillardaki gibi bu yilda sezona çok hizli basladik. Insallah bütün hemsehrilerimizin talep ve beklentilerini karsilayacak sekilde çalismalarimizi sürdürecegiz. Bu bölgede yeni yapilan evlerin çevre düzenlemesini ve yollarini yapiyoruz. Eszamanli olarak altyapi çalismalariyla birlikte asfalt çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz. Kocasinan’in her bir bölgesinde buradaki gibi yogun sekilde sergiledigimiz performansimizi diger mahallelerimizde de devam ettiriyoruz. Çalismalar sonunda mahallemiz, Kayseri’ye ve Kocasinan’a yakisir bir hale gelecek. Ilçemizde ulasimin kalitesini, konforunu ve güvenligini artirarak yüksek standartlarda yol ve kaldirimlari hizmete sunmak için çalismalarimiz araliksiz devam edecektir” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, sözlerini “Bütün gayretimiz vatandaslarimiza daha rahat ve daha konforlu bir Kocasinan sunmak içindir” diye noktaladi.
Kaynak: İHA