Baskan Çolakbayrakdar; 'Erkilet Bulvari Ve Yesil Mahalle, Yeni Yüze Kavusuyor'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvari üzerinde yapimina baslanan park çalismasini inceledi. Yesil Mahalle ve Erkilet Bulvari’nin adim adim güzellestigini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, yeni parkin estetik ve görsel açidan zenginlik katacagini ve bölgeye yeni bir görünüm kazandiracagini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar; 'Erkilet Bulvari Ve Yesil Mahalle, Yeni Yüze Kavusuyor'


Yeni parkin çalismasini kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, ilçeyi daha güzel bir görünüme kavusturmak için estetik ve görsel çalismalarin sürdügünü belirterek; “Bu bölgemizdeki çalismalarimizi nihayete erdirdigimiz zaman hem Erkilet Bulvari hem de Yesil Mahalle yeni bir görünüm kazanacak” dedi.



Yapilan hizmetlerle ilçe sakinlerinin refah düzeyinin artmasini ve yasam kalitesinin daha da yükselmesini sagladiklarinin altini çizen Baskan Çolakbayrakdar; “Sag tarafi Yesil Mahalle sol tarafi ise Mithatpasa olan Erkilet Bulvari’nin üzerinde nezih ve modern bir park alani kazandiriyoruz. Oturma gruplariyla, yesil alanlariyla ve agaçlariyla görseli zengin bir park insaatina basladik. Güzellestirme çalismamiz, buradan baslayarak kademe kademe mahallenin içerisine dogru devam edecek. Özellikle sehrin görsel estetigine büyük önem veriyoruz. Bu istikamette yenilikçi belediye olarak farkli projeleri hizmete sunuyoruz. Yeni park ile çehreyi daha da güzellestirecegiz. Bu bölgemizdeki çalismalarimizi nihayete erdirdigimiz zaman hem Erkilet Bulvari hem de Yesil Mahalle yeni bir görünüm kazanacak. Yesil Mahalle’yi, Kocasinan’a yakisir hale getirecegiz. Yapilan her çalismanin neticesinde vatandaslarimizin yasayacagi huzurlu ve konforlu mekani ortaya çikarmanin çabasi ve gayreti içerisindeyiz. Kocasinan’imizin her bir bölgesinde gerek kirsal gerekse merkezdeki mahallelerimizde çalismalarimiz devam ediyor. Hedeflerimize dogru emin adimlarla yürüyoruz. Yapilan çalismalarin kazasiz belasiz tamamlanmasini diliyor, sehrimize ve ilçemize hayirli olmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, ilçenin her mahallesini güzellestirmek ve yenilemek için yogun bir sekilde çalismalarin devam edecegini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA