Tunçel Açiklamasi 'Egitimde Aksayan Yönleri Gidermek Bizim Öncelikli Isimizdir'

MUS – Mus’un Bulanik Ilçe Milli Egitim Müdürü Yalçin Tunçel, egitim ögretimde basariyi arttirmak için okullari yakindan takip ettiklerini belirterek, “Egitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli isimizdir” dedi.

Tunçel Açiklamasi 'Egitimde Aksayan Yönleri Gidermek Bizim Öncelikli Isimizdir'
Kirkgöze, Gündüzü ve Sehit Tahir Incesu okullarini ziyaret ederek sikintilari yerinde tespit eden Milli Egitim Müdürü Yalçin Tunçel, Bulanik’ta göreve geldigi günden bugüne ilçe merkezi ve bagli köylerdeki okullari devamli ziyaret ettigini ve idarecilerin sorunlarini dinlediklerini söyledi.

Egitim ögretimde basariyi arttirmak için okullari yakindan takip ettiklerini belirten Tunçel, “Egitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli isimizdir. Bugün yaptigimiz ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadi. Ayni zamanda ögretmen arkadaslarimizla görüsüp sorunlari hakkinda bilgiler aldik. Okullari dolasip eksiklikleri yerinde görmeye çalisarak fikir alisverisinde bulunuyoruz. Gelisimden ve degisimden haberdar olursak, çocuklarimizi gelecege daha hazir vaziyette yetistirmis oluruz. Imkanlar dahilinde tüm sorunlari çözmeye çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA