Hakkari'de 'OSB Mütesebbis Heyeti Toplantisi' Yapildi

Hakkari’de ‘Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mütesebbis Heyeti Toplantisi’ Vali ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik baskanliginda gerçeklestirildi.

Hakkari'de 'OSB Mütesebbis Heyeti Toplantisi' Yapildi
Valilikte düzenlenen toplantida konusan Vali Akbiyik, altyapi projelerinin ihalelerini yaptiklarini belirterek, “Projelerin bir kismi bakanligimiz tarafindan onaylanacak. Daha önce imar ve diger altyapi ile ilgili çalismalar yapilmisti. Bundan sonraki asama fazla sürmez, çok hizli bir sekilde biter. Altyapi çalismalari, Sanayi ve Teknoloji Bakanligimiz tarafindan yapilacak ihale asamasinda. Kesiften sonra kredi temin edecegiz. En kisa sürede de bitirmeyi hedefliyoruz. 2024 yilinda insallah büyük bir mesafe kaybederiz diye düsünüyorum. Yol, su, kanalizasyon, elektrik, dogalgaz ve birçok husus var. Tekstli ve maden firmalarinda da çok talep var. Insallah organize sanayi bölgesi Hakkari’nin ve Yüksekova’nin issizlik sorununa büyük katki yapacak” dedi.

Toplantiya Vali Yardimcilari Tevfik Kumbasar ve Halil Ibrahim Köroglu, Il Özel Idaresi Genel Sekreter Yardimcisi Nurettin Firat ve mütesebbis heyet üyeleri katildi.

Kaynak: İHA