Yakalanmamak Için Bunu Bile Yapmislar Açiklamasi Tuvalet Pisligine Uyusturucu Saklamislar

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde zanlilar, yakalanmamak için tuvalet pisligine bile uyusturucu saklamislar.

Yakalanmamak Için Bunu Bile Yapmislar Açiklamasi Tuvalet Pisligine Uyusturucu Saklamislar
Çorlu Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Tekirdag Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince yürütülen ve 3 ay boyunca devam eden çalismalarda gençleri zehirleyen uyusturucu saticilarina geçit verilmedi. Operasyonda ’Larissa’ adli uyusturucu köpegi de görev aldi. Halk arasinda Kore Mahallesi olarak da anilan Hidiraga Mahallesinde polisin yaptigi aramada adreste eklentilerinin yani sira tuvalet pisliginin içinden bile uyusturucu çikti. Atamalarda satisa hazir halde 109 fisek eroin, bonzai adi verilen sentetik kannabinoid, 29 adet seffaf poset içerisinde yaklasik 1 kilo 350 gram esrar maddesi ele geçirildi.

25 ayri yakalamada 32 süpheli sahis gözaltina alinirken bu kisilerden A.Ç. F.Y. B.B. M.Ç. ve S.M. adli 5 kisi tutuklandi.

Ayrica önceki gün de ayni bölgede önceden tespit edilen 7 süpheli sahsin yakalanmasina yönelik operasyon yapan polis ekipleri

7 kisiyi gözaltina aldi. Bu kisilerin evlerinde ve üzerlerinde yapilan aramalarda satisa hazir halde 26 fisek eroin, 1 adet hassas terazi, uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen 27 bin 600 TL para ve 94 adet tabanca mermisi ele geçirildi.

Adli mercilere sevk G.Ç. ve Ç.Ç. Isimli sahislar Adli Kontrol Sartiyla serbest birakilirken, G.Ç. H.A. R.T. S.A. ve E.K. isimli sahislar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA