Tepebasi'nda Iklim Degisikligine Dikkat Çekildi

Eskisehir Tepebasi Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen Iklim Degisikligi Pankart Tasarim Atölyesi’nde bir araya gelen katilimcilar, iklim krizine dikkat çekmek amaciyla pankart hazirladi.

Tepebasi'nda Iklim Degisikligine Dikkat Çekildi
Insan ve çevre odakli hizmet anlayisi sayesinde çevrenin Oscar’i olarak da bilinen Uluslararasi Energy Globe Ödülü’nü Türkiye’ye ilk defa getiren Tepebasi Belediyesi, sürdürülebilir ve iklim dostu bir Tepebasi insa etmek için çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Bu çerçevede Tepebasi Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü, Tepebasi Iklim Sözcüleri ve X Desing Factory is birliginde Iklim Degisikligi Pankart Atölyesi gerçeklestirildi.

Vecihi Hürkus Havacilik ve Teknoloji Parki’nda egitmenler Aysu Bekar ve Özgür Can Akdag’in katilimiyla gerçeklesen atölyede, katilimcilar iklim kriziyle ilgili sloganlarin ve resimlerin yer aldigi pankartlar hazirladi.

Pankartlar ve çocuklarin resimleri 12 Mayis’ta sergilenecek

Iklim Degisikligi Pankart Atölyesi sonrasi hazirlanan pankartlar ve Eko Okul bünyesindeki çocuklarin hazirlamis olduklari resimler, 15 Mayis Dünya Iklim Günü dolayisiyla sergilenecek. Espark AVM’nin giris katinda yer alacak serginin açilisi 12 Mayis Cuma günü saat 14.00’te gerçeklestirilecek. Sergi 15 Mayis’a kadar gezilebilecek.
Kaynak: İHA