Otizmli Bireyler Etkinlikte Stres Atti

Kusadasi Belediyesi tarafindan otizmli bireyler ve aileleri için Kusadasi Otizm Dernegi Ada Camping’de düzenlenen otizm kampi renkli görüntülere sahne oldu. Çesitli atölye çalismalarinin gerçeklestirildigi etkinlikte, otizmli bireyler ve aileleri doyasiya eglenerek stres atti.

Otizmli Bireyler Etkinlikte Stres Atti


Kusadasi Belediyesi’nin Aydin Büyüksehir Belediyesi ile is birligi içerisinde Davutlar Mahallesi Sevgi Plaji’nda açtigi Ada Camping, otizmli bireyler ve ailelerini misafir etti. Etkinlikte, otizmli bireylerin tedavisinde önemli rol oynayan atölyelerin yani sira topu tutabilmek ve servis atabilmek esasina dayali ’hemsball’ aktivitesi yogun ilgi gördü. Oyun sayesinde otizmli çocuklar el, göz ve koordinasyon becerilerini gelistirdi.

Kusadasi Otizm Dernegi Baskani Ibrahim Durak, “Otizmli bireyler ve ailelerini kaynastirmak için Kusadasi Belediyesi’nin katkilariyla kamp düzenledik. Etkinligimizde annelerin ve babalarin da çocuklariyla birlikte eglenceli vakit geçirip, stres atmalarini hedefliyoruz. Kusadasi Belediye Baskanimiz Ömer Günel’e ve Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’na bize verdikleri destekten ötürü çok tesekkür ediyorum" dedi.



Etkinlige CHP Genel Baskan Yardimcisi Bülent Tezcan, Kusadasi Belediye Baskan Vekili Gürol Turhan ve Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan da katildi.

Kaynak: İHA