Kemahlilar AK Parti Milletvekillerini Agirladi

Erzincan Kemahlilar Dernegi tarafindan düzenlenen kahvalti programina katilan AK Parti Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakir ve 28. dönem milletvekili adayi Mehmet Cavit Sireci seçimin önemine vurgu yaparak Kemahlilardan oy istediler.

Kemahlilar AK Parti Milletvekillerini Agirladi
Programa ev sahipligi yapan Erzincan Kemahlilar Dernek Baskani Mahmut Cantekin kisa bir tesekkür konusmasi yapti. Cantekin, Erzincan’in Kemah ilçemize yapilan yatirimlardan dolayi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve milletvekillerine tesekkür ederek destek sözü verdi.

“9’lu masanin dertleri Recep Tayyip Erdogan”

Ardindan konusmasini yapan AK Parti 2. sira milletvekili adayi Mehmet Cavit Sireci, "Erzincan’da belediye baskan yardimciligi, AK Parti yöneticilikleri ve iki dönemdir il baskanligi yaptigini ve bu dönemde de milletvekili olarak Erzincan’a hizmet etmek istedigini ifade etti.

2002 den bu yana bütün seçimleri AK Parti adina idare eden kisi olarak bu seçim kadar önem tasiyan bir seçim görmedigini belirten Sireci, “PKK’nin mesrulastirilmaya çalisildigi bir seçim arifesinde bir yol ayrimindayiz. Yaklasmakta olan seçim önemli. Daha çok çalismak zorundayiz, 6’li masanin dertleri Recep Tayyip Erdogan. Dertleri büyüyen, güçlenen dünya lideri olmaya namzet büyük Türkiye. Güçlü Türkiye demek, emperyalistlerin dünya üzerindeki hakimiyetlerini kaybetmeleri demektir. Biz yeryüzündeki tüm mazlum milletlerin son umuduyuz. Bu yüzden bu seçim çok önemli” dedi.

Milletvekili Burhan Çakir’da seçimlerin dünya genelinde çok önemsendigini hatirlatti. Çakir, 5 yillik milletvekilligi sürecinde Erzincan’a yapilan yatirimlardan bahsederek bu seçimde Recep Tayyip Erdogan’a ve AK Partiye oy istedi.

“Erzincan’dan tekrar 2 milletvekili birden Ankara’ya gitmek istiyoruz”

28. dönem Milletvekili adayi Süleyman Karaman konusmasinda, “AK Parti olarak bu seçime en iyi sekilde hazirlanarak sizlerin katkisiyla Erzincan’da tekrar 2 milletvekili birden Ankara’ya gitmek istiyoruz. Bana zaman zaman baska yerlerden de vekil olabilirsin diyenler oluyordu. Benim hedefim milletvekili olmak degil, Erzincan milletvekili olmak istiyorum. 5 yil daha Erzincan bizlere ruhsat verirse bütün projelerimizi bitirmek istiyoruz. Yaptigimiz arastirmalar sonucunda tarim, sanayi ve turizmle Erzincan’i kalkindiracagiz. Bunu da sulama ile yapacagiz ve sulama ile ilgili bir problem kalmayacak. Erzincan’da Turna Çayir Baraji bitti, Balli Baraji yapimi devam ediyor. Pompalari yeniledik. Sulama paralarinin yarisini da devlet ödeyecek. Erzincan tarim ve hayvancilikla gelisecek. Hastanemizin yapimi devam ediyor. Bizim sloganimiz; Erzincanlilar tedavilerini Erzincan’da olsunlar. Bunun için yeni hastane yapiyoruz” dedi.

“Dogalgazi suan bedava yakiyoruz”

Ergan Dagi’na da otel yapina baslandigini söyleyen Karaman çevre ve sehircilik anlaminda da önemli yatirimlarin yapildigini belirtti.

Tüm ilçelere ve mahallelere de dogal gaz gidecegi müjdesini veren Karaman, “Kemah dogalgaza erisen ilk ilçelerinden biridir. Dogalgazi bulunmayan hiç bir ilçemiz kalmayacak. Biliyorsunuz liderimiz, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yönetiminde Türkiye’de harika isler oluyor. Dogal gazi suan da bedava yakiyoruz. Bundan sonra da mutfaklarda bedava olacak” ifadelerine yer verdi.

“Komsu illerimize duble yollardan gidecegiz”

Erzincan’in komsu illeri arasinda yer alan Sivas ile Ankara arasini 2 saate düsürecek olan Ankara-Sivas yüksek hizli tren projesinin açilisina katildigini ifade eden Karaman, “Ankara-Sivas yüksek hizli treni faaliyete basladi.

Biliyorsunuz, her yerde söylüyorum ki tren beni sever ben de treni. Sivas’ta gördü beni çok sevindi tren. Ankara’dan Sivas’a hizli trenle geldim. Geçen sefer de söz verdik, dogrudur ama hiçbir zaman vazgeçmedik. Bu hizli tren mutlaka Erzincan’a gelecek. Insallah bu dönem içerisinde hem Kizildag’i hem Sakaltutan’i hem Ahmediye Tüneli’ni hem de Kuzey Güney hatti ve Kemaliye yolunu da bitirecegiz. Erzincan-Kemah- Iliç yolu da bu dönem bitecek. Komsu illerimize de duble yollardan gidecegiz” diye konustu.

Yapilan konusmalarin ardindan programa katilim saglayan davetliler toplu fotograf çekimi ile günü programi sonlandirdilar.
Kaynak: İHA