Selçuklu'da 'Cuma Bulusmalari' Sürüyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Cuma Bulusmalari çerçevesinde Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaslar ile bir araya geldi. Cuma namazini Esader Valide Sultan Camisi’nde kilan Baskan Pekyatirmaci namaz sonrasinda vatandaslarla sohbet etti.

Selçuklu'da 'Cuma Bulusmalari' Sürüyor
Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’nin her hafta farkli bir camide gerçeklestirdigi ve vatandaslarla istisare ederek Selçuklu’ya daha iyi hizmet verebilmenin hedeflendigi Cuma Bulusmalarinin bu haftaki adresi Mehmet Akif Mahallesi oldu. Baskan Pekyatirmaci Esader Valide Sultan Camisi’nde kilinan Cuma namazinin ardindan mahalle sakinleriyle görüserek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci’ya, Konya Eski Büyüksehir Belediye Baskani Halil Ürün, AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Asim Ceyhan, Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu, Mehmet Akif Mahalle Muhtari Kemal Çelim ve belediye baskan yardimcilari da eslik etti.

"Prestij eserleri sehrimize kazandirdik"

Selçuklu ilçesinde her noktasina en iyi hizmeti götürmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Baskan Pekyatirmaci, “Gerçeklestirdigimiz temel belediyecilik hizmetlerinin yaninda sosyal tesis, spor alanlari, saglik ve egitim tesisleri ile ilçeye deger kattik. Amacimiz ilçede yasayan kadin, erkek, genç, yasli herkesin mutlulugunu saglamak. Çocuklarimiz için kütüphaneler ve spor alanlari, hanimlarimiz ve emeklilerimiz için lokaller, sanayi çalisanlarimiz için sosyal tesisler ürettik. Prestij eserleri sehrimize kazandirdik. Selçuklu’da hemserilerimizin sosyal hayat, egitim, kültür ve spor alanlariyla daha modern ve mutlu bir Selçuklu’ da yasamalarini saglamak için mevcut projelerimizin üzerine her gün yenilerini ekleyerek ilçemize ve sehrimize katki saglamak için gayret gösteriyoruz" dedi.

Baskan Pekyatirmaci, cuma namazinin ardindan Konya Eski Büyüksehir Belediye Baskani Halil Ürün ile birlikte Özalkent Kapali Pazar Yeri’ni ziyaret ederek pazarci esnafi ve vatandaslar ile bir araya geldi. Pekyatirmaci ve Ürün yaklasan 14 Mayis seçimlerinin önemini belirterek Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti için vatandaslardan destek istedi.
Kaynak: İHA