Ladik Yeni Pazar Yerine Kavustu

Samsun’un Ladik ilçesinde yapilan yeni pazar yeri hizmete girdi. Belediye Baskani Nurhan Yapici Özel , “Halkimiza verdigimiz bir sözümüzü daha yerine getirdik” dedi.

Ladik Yeni Pazar Yerine Kavustu
Ladik ilçesinin modern bir kent olmasi için göreve geldigi andan itibaren araliksiz çalistigini söyleyen Baskan Nurhan Yapici Özel, "Halkimizin refahi ve mutlulugu için projelerimizi gelistiriyor ve hayata geçiriyoruz. Tüm enerjimizi ilçemizin ve halkimizin mutlulugu için harciyoruz" diye konustu.

Bugün de yapimini tamamladiklari pazar yerinin açilisini yaparak ilçenin hizmetine sunduklarini anlatan Baskan Özel, "Bugün halkimizin hizmetine giren Ladik Belediyesi Kapali Pazar Alanimizin ilçemize ve hemsehrilerimize hayirli olmasini dilerim” seklinde konustu.

Yeni pazar yerinin hem pazarci esnafinin hem de ilçe vatandaslarin yasamlarina büyük rahatlik getirecegini belirten Özel, “Ilçede kurduklari semt pazarinin kapali alanda kurulmaya baslamasi ile esnaf ve mahalle sakinleri kis sartlarinda olusan olumsuz hava kosullarindan, yaz mevsiminde günesten ve yagmur yagisi gibi etkenlerden kurtulmus olacaklar. Vatandaslarimiza hayirli ugurlu olsun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA