GTB Baskani Akinci'ya TOBB Hizmet Seref Belgesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) 79. Genel Kurulu çerçevesinde gerçeklestirilen törende, Gaziantep Ticaret Borsasi (GTB) Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci’ya ‘Hizmet Seref Belgesi’ verildi.

GTB Baskani Akinci'ya TOBB Hizmet Seref Belgesi
Akinci, ‘Hizmet Seref Belgesi’ni, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla düzenlenen törende TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun elinden aldi.

TOBB 79. Genel Kurulu Hizmet Seref Belgesi Takdim Töreni, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla, Ankara’da TOBB Ikiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçeklestirildi.

Törene, Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Cumhurbaskanligi Yüksek Istisare Kurulu Üyesi (Eski Meclis Baskani) Cemil Çiçek, Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Ticaret Bakanligi, Hazine ve Maliye Bakani Nurettin Nebati, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, önceki dönem Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, GTB Meclis Baskani Ahmet Tiryakioglu, Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci, GTB TOBB Delegeleri Mustafa Kara, Turgay Dogan, GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram, TOBB Genel Kurul Divani, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve TOBB Delegeleri ile oda-borsa baskanlari katildi.

TOBB delegeliginde 10, 20, 30 ve 40 yilini tamamlayan üyelere Hizmet Seref Belgesi’nin verildigi törende konusan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, TOBB’un 79’uncu Genel Kurulu münasebetiyle üyelerle bir arada olmaktan duydugu memnuniyeti ifade etti.

Birligin tüm mensuplarini, Türkiye’nin kalkinmasina, büyümesine, güçlenmesine yaptiklari katkilar dolayisiyla tebrik eden Erdogan, TOBB’da delege olarak 10-20-30 yil ve üzerinde süresini tamamlayanlari da kutladi. TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu da yaptigi konusmada, bugün camiaya en uzun süre hizmet etmis çalisanlara hizmet seref belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini kaydeden Hisarciklioglu, “ Marifet iltifata tabidir, camiamiza en uzun süre hizmet etmis arkadaslarimiza Hizmet Seref Belgelerini takdim etmek için bir aradayiz. Ne mutlu bizlere ki, camiamizda hep böyle degerli insanlari tanidik ve birlikte çalistik. Onlarin emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi” dedi.

Konusmalarin ardindan gerçeklestirilen törende GTB Baskani Mehmet Akinci, Hizmet Seref Belgesini TOBB Baskani Hisarciklioglu’nun elinden aldi. Tören toplu hatira fotograflari çekimlerinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA