Ev Hapsi Cezasi Verilen Kadin Açiklamasi '3 Yasindaki Kizim Da Benimle Birlikte Ev Hapsi Yasiyor'

Bursa’da yasayan 2 çocuk annesi kadin ve eski kayinpederi arasinda arbede yasandi. Arbede sirasinda kadinin ilk esinden olan oglu, annesinin eski kayinpederini darp etti. 19 yasindaki genç tutuklanirken, anneye de ev hapsi cezasi verildi. 3 yasindaki kiziyla birlikte evde kaldigini söyleyen kadin, "Kizimin da benim de psikolojim çok etkileniyor. Kizim da benimle birlikte ev hapsi yasiyor" dedi.

Ev Hapsi Cezasi Verilen Kadin Açiklamasi '3 Yasindaki Kizim Da Benimle Birlikte Ev Hapsi Yasiyor'
Olay, merkez Nilüfer ilçesi Besevler Mahallesi’nde yasandi. Iddiaya göre, bir çocuk annesi Ülkü Akdemir, 5 yil önce R.A. ile ikinci evliligini yapti. Bu evlilikten bir kiz çocugu olan 39 yasindaki Akdemir, 2 yil önce anlasamadigi esinden bosandi. Ilk esinden olan 19 yasindaki oglu Ahmet Baran Yildirim ile kizinin velayetini alan kadin, birlikte Niyet Sokak üzerinde bulunan sitede yasamaya basladi.

3 yasindaki torunu P.A.A.’yi görmek için siteye gelen eski kayinpederi H.A. (74) ile sözlü tartisma yasayan Akdemir, darp edildigini iddia etti. Bunun üzerine evden çikan 19 yasindaki Ahmet Baran Yildirim, H.A.’yi etkisiz hale getirmek için biber gazi sikti. Arbedede Yildirim’in attigi yumrukla merdivenlerden düsen yasli adam yaralandi. Durumu gören komsular, ambulans çagirdi. Hastanede bir süre tedavi altina alinan H.A.’nin sikayeti üzerine 19 yasindaki Yildirim tutuklu yargilandi. Anneye ise ev hapsi verildi.

Ev hapsinden dolayi kizini gezdiremedigini belirten anne, “Kizimin da benim de ev hapsinden dolayi psikolojimiz bozuluyor” dedi.



"Oglum sadece beni korumak istedi"

Magdur oldugunu söyleyen anne, “Kayinpederim kizimi almak için buraya geldi. Ben de kizimi vermek istemedigimi belirttim ve beni evimin önünde darp etmeye basladi.

Bunun üzerine içeride olan oglum beni korumak için disari çikti. Biber gazi sikarak kayinpederimi uzaklastirmak istedi. Ama kayinpederim beni darp etmeye devam edince oglum da beni korumak için yumruk atti. Bundan dolayi dengesini kaybeden H.A. merdivenden düstü. Daha sonra bizden sikayetçi oldu. Bundan dolayi oglum tutuklandi, bana da ev hapsi verildi.

Magdur olan biziz, oglum sadece beni korumak istedi. Simdi kizim benle kaliyor. Ben de ev hapsinde oldugum için kizimi disariya çikaramiyorum. Bu yüzden benim de kizimin da psikolojisi bozuldu. Adaletin yerini bulmasini istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA