Della Miles, Depremzedenin Cumhurbaskani'na Yazdigi Mektubu Paylasti

Adiyamanli depremzede genç kiz, Cumhurbaskani’na ulasmak için mektup yazdi. Genç kizin yazdigi bu mektubu dünyaca ünlü sanatçi Della Miles sosyal medya hesabindan paylasti.

Della Miles, Depremzedenin Cumhurbaskani'na Yazdigi Mektubu Paylasti
6 Subat depreminde çogu birinci derece akrabasini kaybeden Adiyamanli Depremzede Zeliha Kizilbay (22) Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a ulasmak için mektup yazdi. Mektubu Cumhurbaskani’na ulastirmaya çalisan ancak bunda basarili olamayan Zeliha Kizilbay, mektubu AK Parti’nin seçim sarkisini da seslendiren dünyaca ünlü Amerikali sanatçi Della Miles’e gönderdi. Della Miles, instagram hesabindan Zeliha Kizilbay’in mektubunu paylasti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in hayrani oldugunu ve 16 yasindan beri ulasmaya çalistigini belirten Zeliha Kizilbay, “Cumhurbaskanimiza 16 yasindan beri ulasmaya çalisiyorum. Defalarca Cimer’den basvuru yaptim. Vakti olmadigi için randevu veremeyeceklerini söylediler.

Daha sonra deprem oldu. Depremde Della Miles instagram hesabindan çagrida bulundu, ‘deprem bölgesine yardimda bulunun’ diye. Ben de sansimi denemek istedim. Ondan önce birçok ünlüye defalarca gönderdim mektubumu ama hiçbirisi geri dönüs yapmadi. Della Miles’e de attim. Bir sabah kalktim, ‘yardimci olabilirim’ diye cevap yazmis. Ben de çok mutlu oldum. Hemen mektubu yazdim kendisine gönderdim. Bizim sanatçilar geri dönüs yapmadi ama elin Amerikalisi mesajima cevap verdi. Allah ondan razi olsun. Çok mutlu oldum, çok heyecanlandim” dedi.

Kizilbay, “Recep Tayyip Erdogan gibi bir lider ile görüsmek herkese nasip olmuyor. Cumhurbaskanimizi görürsem, özellikle deprem bölgesine yapilan çalismalarin hizlandirilmasini isteyecegim. Depremde, binalarimiz yikildi canlarimiz gitti ama deprem sonrasi Cumhur Ittifaki’na oy verdik diye bizlere yapilmayan hakaret kalmadi. Enkaz altinda kalmadik ama onlarin sözlerinin altinda kaldik. Millet Ittifaki’nin liderlerinden bu sözleri kinamalarini beklerdik” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA