Çalinan Motosikletinin Ardindan Gözyasi Döken Engelli Simitçiye Vali Erol Ayyildiz'dan Yardim Geldi

Geçtigimiz aralik ayinda motosikleti çalindigi için çalismakta zorluk çeken, eli ve ayaklari protezli simitçi Bülent Boyaci’ya Eskisehir Valisi Erol Ayyildiz yardim etti.

Çalinan Motosikletinin Ardindan Gözyasi Döken Engelli Simitçiye Vali Erol Ayyildiz'dan Yardim Geldi
Visnelik Mahallesi Ögretmenler Bulvarinda simitçilik yaparak geçimini saglayan Bülent Boyaci’nin motoru geçtigimiz aralik ayinda kapisi kilitli olan garajindan çalinmisti. Yaklasik 13 yildir simit satarak geçimini saglayan Boyaci, ayaklarindaki saglik problemi sebebiyle yürümekte güçlük çektigi için ulasimini motosikletiyle sagliyordu. Sikayette bulunmasina ragmen herhangi bir sonuç alamayan Boyaci yetkililerden yardim isteyince, bu duruma sessiz kalmayan Eskisehir Valisi Erol Ayyildiz, magdur simitçinin motosiklet ihtiyacini karsilamaya yardim etti. Motosiklet ücretinin Eskisehir Valiligi tarafindan ödendigini söyleyen Boyaci, Vali Erol Ayyildiz’a tesekkür etti.

“Elim ayagim olan motoruma kavustum“

Motosikleti çalindiktan sonra günlerce gözyasi döktügünü belirten Bülent Boyaci, yeni bir motora kavusmanin mutlulugunu yasadigini söyledi.

Ayaklari protez oldugu için ise gidip gelmekte zorlandigini, duyarlilik gösteren Vali Erol Ayyildiz’a minnet duydugunu dile getiren Boyaci, “Sayin valimiz sag olsun, bana bir motor almak için yardimda bulundu. Ücreti karsilayarak magduriyetimi giderdi. Ilgililere her sey için tesekkür ediyorum. Elim ayagim olan motoruma kavustum. Yardimci olan herkese tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA