Uzunköprü'de Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Yarali

Edirne Uzunköprü karayolunda yagisli havanin etkisiyle kontrolden çikan otomobilin refüje çarpmasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi yaralandi.

Uzunköprü'de Trafik Kazasi Açiklamasi 2 Yarali
Edinilen bilgiye göre, Edirne istikametinden Uzunköprü yönüne giden 22 LH 157 plakali otomobil, Parpudar Bayiri mevkiinde havanin yagisli ve virajin keskin olmasi sebebiyle sürücünün bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak refüje çarpti. Kazada otomobil sürücüsü ve yaninda yolcu olarak bulunan kisi hayati tehlikesi olmayacak sekilde yaralandi. Yaralilar, kaza yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardimiyla çikartildi.

Yagisla gelen kazada otomobil sürücüsü elinden, yanindaki yolcu ise çarpmanin etkisiyle kafasina aldigi darbeyle yaralandi. Yaralilara, kaza yerine gelen 112 ekipleri tarafindan ilk müdahaleleri yapildi. Daha sonra sürücünün durumunun iyi oldugunu belirtmesi üzerine, basini çarpan yolcu ambulansla Uzunköprü Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Trafik ekipleri, kaza sebebiyle önlem alarak bir süre trafik tek seritten kontrollü olarak devam ettirdi. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA