Park Vadi 2'Nci Etapta Sona Yaklasildi

Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl Park Vadi 2’nci etabin yaza yetisecegini, çalismalarin hummali sekilde sürdügünü söyledi.

Park Vadi 2'Nci Etapta Sona Yaklasildi
Erbaa Belediyesi tarafindan yapimina baslanan Park Vadi Millet Bahçesi 2’nci etap çalismalarinda sona yaklasildi. Yürüyüs parkurlari, bisiklet yolu, çocuk oyun alani, spor alanlari, sahil yürüyüs yolu, açik hava sinemasi, kamelyalar, gösteri alani ve su sporlari alaninin yer aldigi projede agaçlarin dikilmesinin ardindan kamelyalarin yerlestirilmesi islemlerine baslandi. Peyzaj çalismalari ve oyun alaninin kurulumunun ardindan 2’nci etabin kullanilmaya baslanacagi belirtildi.

Park Vadi Millet Bahçesi Projesinde sona yaklasildigini kaydeden Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl “Park Vadi 2’nci etabi yaz sezonuna yetistirmek için ekiplerimiz aylardir çalismalarini hummali sekilde sürdürüyor. Projemizde sona yaklasmis durumdayiz. Geçen ay projemizi uyguladigimiz alana agaçlarimizin dikimini gerçeklestirdik. Kamelyalarin kurulmasi için çalismalara basladik. Ekiplerimiz 2’nci etapta kamelyalarin kurulumunu gerçeklestiriyor. Daha sonra peyzaj çalismalarimizin tamamlanmasi ve çocuk oyun alanimizin da kurulmasiyla yeni etabi hemsehrilerimizin kullanimina açacagiz. Burasi yaz sezonunda mutlu ve umutlu Erbaalilarin güzelce vakit geçirebilecegi bir alan olacak” dedi.

Kaynak: İHA