Denize Düsen Telefonunu Kurtarmak Için Bacaklarindan Sarkitti

Sinop’ta çalisirken cebinden kayip denize düsen telefonunu kurtarabilmek için arkadasi bacaklarindan tutup denize sarkitti, o anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Denize Düsen Telefonunu Kurtarmak Için Bacaklarindan Sarkitti
Edinilen bilgiye göre, Gazi Caddesi üzerinde deniz kenarinda çalisma yapan Metin Biçer’in telefonu cebinden kayip denize düstü. Kiyidaki kayaliklara yakin bir bölgeye düsen telefonunu almak isteyen Metin Biçer’i yaninda bulunan arkadasi, bacaklarindan tutarak ters sekilde denize sarkitti. Bir süre denizde aradiktan sonra telefonunu kurtaran sahis, telefonu arka cebine koyduktan sonra sarkitan arkadasi tarafindan yukariya çekilti. O anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

O anlari kaydeden Nurettin Uçar, tehlikeli bir hareket gibi görünse de derin bir bölge olmadigi için korkulacak bir durumun olmadigini dile getirerek, “Orada tadilat yapiyorduk, arkadasin telefonu cebinden denize düstü. Deniz soguk oldugu için giremedik, öyle bir yöntem denedik. Pek derinlik yoktu, telefon da kiyiya yakindi. Bizim için de güzel bir eglence oldu. Telefonu aldi, tamire verdik çalismasina bakilacak, eski taktik pirince yatirdik bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA