Çildir'da Seçim Güvenligi Toplantisi Yapildi

14 Mayis Pazar günü yapilacak olan Cumhurbaskanligi ve milletvekilligi seçiminin huzur ve güven ortaminda yapilmasina yönelik alinacak tedbirler konusunda seçim güvenligi toplantisi gerçeklestirildi.

Çildir'da Seçim Güvenligi Toplantisi Yapildi
Çildir Kaymakamliginda gerçeklestiren toplantida Çildir Kaymakami M. Enes Ipek, kurumlarin görüsü ile birlikte degerlendirmelerde bulundu.

6700’ün Üzerinde Vatandas Oy Kullanacak

Ilçedeki toplam seçmen sayisinin 6700’ün üzerinde oldugunu belirten Kaymakam Ipek, bunlarin 1095’inin ilçe merkezinde 5619’unun ise belde ve köylerde bulunan seçmenlerden olustugunu dile getirdi.

Seçim Güvenligi Amaciyla Tüm Kolluk Birimlerimiz Sahada Olacak

Seçimlerin huzur ve güven içinde gerçeklesmesi için, seçim günü asayis ortaminin temini için çalisacaklarini belirten Kaymakam Ipek: “100’ün üzerinde emniyet ve jandarma personelimizle sahada olacagiz. Kolluk kuvvetlerimiz vatandasimizin asayisini temin maksadiyla takviye ekipleriyle beraber tam kadro sahalarda ve sandik çevrelerinde görev alacaktir. Görev alan kamu personeli arkadaslarima basarilar diliyorum” diye belirtti.

Düzenlenen toplantiya Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Serhat Arli, Ilçe Emniyet Müdürü Halit Karahan, Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz, Aktas Sinir Kapisi Gümrük Müdürü Kemal Küçükaydin, Ilçe Müftüsü Abdullah Abdullah Dogan ve Ilçe Yazi Isleri Müdürü Cemal Ant katildi.

Kaynak: İHA