AK Parti Genel Baskan Vekili Yildirim, Kars'ta Konustu

Bir dizi açilis ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gelen AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, Karslilara seslendi.

AK Parti Genel Baskan Vekili Yildirim, Kars'ta Konustu
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selamini getirdigini belirten Binali Yildirim, Karslilarin 14 Mayis’ta bu topraklari bölmeye çalisanlara, huzurumuzu bozmaya çalisanlara hak ettigi cevabi verecegini belirtti.



“Bu seçimlerde bir seyler oluyor”

AK Parti Il Baskanliginin 2’nci Seçim Koordinasyon Merkezinin açilisinda binlerce Karsliya hitap eden AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim, “Hepimiz beraberiz, kardesiz. Bizi bölmeye çalisanlara, huzurumuzu bozmaya çalisan alçak terör örgütüne karsi Kars 14 Mayis’ta hak ettigi cevabi verecek mi? Kardesim biz 15 seçim yaptik. Unutmayin 16’nci seçimi yapacagiz. Ama bu seçimde bir seyler oluyor. 20 yildir elde ettigimiz güvenlik, terörden arindirilmis bölgelerimizde tekrar terörün yayginlastirilmasi, hakim hale getirilmesi için bir oyun oynaniyor” dedi.

Yildirim, “Seçim tarihi açiklandi. Adaylar belli oldu. Bu tepkinizi, bu heyecaninizi sandiga saklayin oldu mu? Beraber sandikta verelim. Ama çok önemli bir sey söyleyecegim size. Kemal Bey’in adayligiyla beraber ne oldu? PKK, dagdan, Kandil’den, Suriye’den, PYD, YPG, SDG, okyanus ötesinden FETÖ avaz avaz bagirmaya basladilar. Millet Ittifaki’ni destekleyelim, Recep Tayyip Erdogan’i indirelim, eyalet sistemini getirelim. Siz isgalin ne demek oldugunu bilirsiniz. 93 harbinden sonra Rus isgali görmüs Kars, bölünmenin ne anlama geldigini bilir. Ülkemizi bölmeye çalisanlara, kardesligimizi bozmaya çalisanlara, huzurumuzu, güvenligimizi yok etmeye çalisanlara Recep Tayyip Erdogan’i seçmeye hazir misiniz?” diyerek 14 Mayis’ta yapilacak seçimler öncesinde Karslilardan destek istedi.

AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim, daha sonra AK Parti milletvekili adaylarini yanina alarak Seçim Koordinasyon Merkezinin açilisini yapti. Binali Yildirim, 65. Hükümet’te Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani, Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile birlikte kalabaligin arasina girerek vatandaslarin sevgi gösterilerine onlarla sohbet ederek cevap verdi.
Kaynak: İHA