Tahmazoglu Açiklamasi 'Iste Millet Iste Lider'

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, milletin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a sahip çikarak Türkiye Yüzyili için yeni bir sayfa açildigini ifade etti.

Tahmazoglu Açiklamasi 'Iste Millet Iste Lider'
Baskan Mehmet Tahmazoglu milletin Cumhurbaskanini seçmek için sandik basina gittigini belirterek, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a milletimiz sahip çikip, ikinci kez Cumhurbaskanligina seçerek Türkiye Yüzyilina damga vurmustur. Kazanilan büyük zafer ile Cumhurbaskanligi hükümet sisteminde Cumhur Ittifaki ile birlikte Büyük Türkiye’nin yolu açilmis oldu. Türkiye Yüzyilina dogru ilk adimlarin atildigi bu yolda emin adimlarla ilerleyecegiz” dedi.

“Dünya tarihine geçecek”

Milletin iradesini Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’dan yana kullandigini ifade eden Baskan Mehmet Tahmazoglu, “Aziz milletimiz iradesini, bir kez daha Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’dan yana kullandi. Dünya tarihine büyük bir demokrasi söleni olarak geçecek 28 Mayis seçimleriyle milletimizin iradesine olan inancin ve umudun adinin Recep Tayyip Erdogan oldugu bir kez daha hatirlanacaktir. Ayrica tarihler bu sayfalari yazarken, bu ülkenin evlatlarinin liderine olan sevdasini altin harflerle yazacak” dedi.

Kaynak: İHA