AK Partili Baybatur'dan Sel Magduru Çiftçileri Rahatlatan Açiklama

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Saruhanli’da asiri yagis nedeniyle evleri ve tarladaki mahsulleri zarar gören vatandaslari ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

AK Partili Baybatur'dan Sel Magduru Çiftçileri Rahatlatan Açiklama
Koldere Mahallesi’nde asiri yagis nedeniyle evlerini su basan ve tarlalari zarar gören mahalle sakinlerini ziyaret eden Baybatur, vatandaslara geçmis olsun dileklerini iletti. Bölgede ayni sorunlarin yeniden yasanmamasi için çalismalara baslandigini ve zararlarin karsilanacagini belirten Baybatur, ”Koldere Mahallemizde yasanan yagislar nedeniyle vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Burada yasananlar gerçekten zor bir durum. Vatandaslarimizin evlerini ziyaret edip tarlalarda incelemelerde bulunduk. Allah beterinden korusun. Biz devlet olarak her zaman vatandasimizin yanindayiz. Saruhanli Kaymakamligimiz, Sosyal Yardimlasma Vakfimiz, Tarim ve Orman Il Müdürlügümüz, MASKI ve AFAD yetkilerimiz bölgede inceleme çalismalarini sürdürüyor. Bu çalismalari en kisa sürede bitirecek ve vatandaslarimizin zararlari insallah karsilanacak. Böyle büyük bir afete ragmen can kaybinin olmamasi teselli kaynagimiz oldu. Burada yasanan sorunlarin yeniden yasanmamasini diliyorum” dedi.

Ziyaretlerinde Baybatur’a Tarim ve Orman Il Müdürü Metin Öztürk, AK Parti Saruhanli Ilçe Baskani Ekrem Çilli, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi ve MASKI ekipleri eslik etti.
Kaynak: İHA