Milletvekili Avci Ve Bozkurt Oyunu Kullandi

AK Parti Milletvekilleri Muammer Avci, Köksal Toptan Ilkokulunda oyunu kullanirken, Saffet Bozkurt ise Eregli Ilçesinde oyunu kullandi.

Milletvekili Avci Ve Bozkurt Oyunu Kullandi
AK Parti Milletvekilleri Muammer Avci ve Saffet Bozkurt oylarini kullandi. AK Parti Milletvekili Muammer Avci, Köksal Toptan Ilkokulu’nda oyunu kullanirken, Saffet Bozkurt ise Eregli Ilçesinde sandiga giderek oyunu kullandi.

Gazetecilere açiklamalarda bulunan Avci, "Öncelikle tabii on dört Mayis’ta bir seçim gerçeklestirdik. Bu seçimde görüyoruz ki aziz ve asil olan Türk milleti AK Parti’mize, Cumhur Ittifakimiza teveccüh gösterdi ve bu anlamda parlamentodaki salt çogunlugun üzerinde bir adetle milletvekilligi seçimlerini gerçeklestirdik. Tabii cumhurbaskanligi seçimleri için bugün buradayiz. Bugün yirmi sekiz Mayis tarihi bir gün bizim için. Bugün milletimiz cumhurbaskanina, liderine karar verecek. Yani ülkemizin bizim iddiamiz var. Türkiye yüzyilini hazirlamak gibi. Zonguldak’i bu yüzyila, gelecek yüzüne hazirlamak. Onun insaatini, ihyasi anlaminda gayret göstermek anlaminda. Biz inaniyoruz ki aciyiz, asil ve necip Türk milleti. Bu seçimde de kendi iradesini ortaya koyacak" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA