Eski Adalet Bakani Gül, Oyunu Gaziantep'te Kullandi

Eski Adalet Bakani ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Cumhurbaskanligi 2. tur seçimi için oyunu memleketi Gaziantep’te kullandi.

Eski Adalet Bakani Gül, Oyunu Gaziantep'te Kullandi
Türkiye, 13. Cumhurbaskani 2. tur seçimi için bugün sandik basina gidiyor. Saat 08.00 itibariyla baslayan oy kullanma islemi saat 17.00’de sona erecek ve oy sayim islemine geçilecek. Kritik seçim için Türkiye siyasetinin önde gelen isimleri de oylarini kullaniyor. Eski Adalet Bakani ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül de oyunu memleketi Gaziantep’in Sehitkamil ilçesinde kullandi. Gül, oyunu Mahmut Hümayun Özhelvaci Ortaokulu’nda 1250 nolu sandikta kullandi.

"Ülkemize ve demokrasimize hayirli olsun"

Abdulhamit Gül, oyunu kullandiktan sonra seçimlerin hayirli olmasi temennisinde bulunarak, "Bugün oyumuzu kullandik. Ülkemize ve demokrasimize hayirli olsun. Sandik demokrasinin namusudur. Vatandaslar yogun bir sekilde sandiga ve demokrasiye sahip çikiyor. Gaziantep’te de suan itibariyle huzur içinde bir seçim basladi.

Yetki de söz de milletimize ait. Onlar ne derse en dogru karari verirler. Bugünkü seçim 14 Mayis’tan hizli bir sekilde sonuçlanacaktir. Çünkü sadece Cumhurbaskanligi seçimi yapilacak. Aksam vakti çok geç olmadan sonuçlar alinacak. Ondan sonra durmak yok yola devam diyerek Türkiye Yüzyili için yapacagimiz isleri büyük bir heyecan ve özveri ile Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde yapacagiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA