Baskan Zolan; 'Milletimiz Son Sözünü Söyleyecek Insallah'

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman, Cumhurbaskanligi Seçimi ikinci tur oyunu esi Berrin Zolan ve kizi Ceyda Zolan ile birlikte kullandi. Türk siyasi tarihinde bir ilkin yasandigini belirten Baskan Zolan, “Ikinci tur seçimleri ülkemize, sehrimize, tüm insanlarimiza hayirli ve ugurlu olsun” dedi.

Baskan Zolan; 'Milletimiz Son Sözünü Söyleyecek Insallah'


Cumhurbaskanligi Seçimi ikinci tur oy verme islemi Denizli’de de sabah erken saatlerde basladi.

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, oyunu esi Berrin Zolan ve kizi Ceyda Zolan ile birlikte Gerzele Mahallesi’ndeki Hayirseverler Ortaokulu’nda kullandi. Vatandaslarla bir süre sohbet etmesinin ardindan sandik görevlilerine kolayliklar dileyen Baskan Zolan ve ailesi oyunu 2105 numarali sandikta kullandi. Daha sonra gazetecilerin sorularini yanitlayan Baskan Zolan, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmezi oldugunu belirterek, “Bugün Denizli’de ve tüm Türkiye’de irademizi ortaya koymak ve Cumhurbaskanimizin kim olacagini belirlemek için sandik basina geldik. Vatandaslarimiz da oylarini kullanmaya devam ediyor” dedi.



“Herkes ülkesine, vatanina, cumhuriyetine sahip çikmak zorundadir””

Türk siyasi tarihinde bir ilkin yasandigini belirten Baskan Zolan, “Ikinci tur seçimleri ülkemize, sehrimize, tüm insanlarimiza hayirli ve ugurlu olsun. Herkes rahat ve özgür bir ortamda propagandasini yapti. Vatandaslarimiza anlatilmasi gereken her seyi anlattilar. Sehrimizde tatsiz olaylarin yasanmadigi bir seçim dönemi oldu ve bugün de oylar kullaniliyor. Bu huzur daim olsun istiyoruz. Çünkü biz demokrasimize sahip çiktigimiz sürece, birbirimize saygili oldugumuz sürece, herkesin iradesine saygili oldugumuz sürece ülkemiz daha ileri gider, daha güzele gider. Insallah milletimiz bugün son sözü söyleyecek ve Cumhurbaskanimizi belirleyecek” diye konustu.



“Milletimiz son sözünü söyleyecek insallah”

Önemli olanin birlik ve beraberlik oldugunu vurgulayan Baskan Zolan, söyle konustu:

“Herkes ülkesine, vatanina, cumhuriyetine sahip çikmak zorundadir. Milletimiz son sözünü söyleyecek insallah. O söz de bize ve tüm siyasilere aslinda emir boyutunda alinacak bir sözdür. Onun için millet ne diyorsa o. Hayirli ve ugurlu olsun.”
Kaynak: İHA