Ögrenciler Bilgi Yarismasinda Ter Döktü

Gebze’de okullar arasi bilgi yarismasi düzenlendi. Yarismada dereceye giren okullara ödüllerini Gebze Kaymakami Mehmet Ali Özyigit ve Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz takdim etti.

Ögrenciler Bilgi Yarismasinda Ter Döktü
Gebze Belediyesi’nin Gebze Kaymakamligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligiyle düzenledigi Orta Ögretim Okullari Arasi Bilgi ve Kültür Yarismasinda ögrenciler birincilik için yaristi. Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliginde düzenlenen yarisma iki ayri oturumda yapildi. 22 Anadolu lisesi ve 8 mesleki ve teknik lisenin katildigi yarismada ilk oturumda Anadolu liseleri, ikinci oturumda ise mesleki ve teknik liseler yaristi. Her iki kategoride de birinci olan okullara 10 bin TL, ikinci olan okullara 7.500 TL ve üçüncü olan okullara ise 5 bin TL ödülü verildi.

Yarismada Anadolu liseleri kategorisinde dereceye Yücel Boru Fen Lisesi, Gebze Anadolu Imam Hatip Lisesi ve Gebze Anibal Anadolu Lisesi; mesleki ve teknik liseler kategorisinde ise Mehmet Tugrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Lisesi, SIFA Mesleki ve Teknik Lisesi ile Gebze Mesleki ve Teknik Lisesi dereceye girdi.
Kaynak: İHA