Denizli Büyüksehir Afetzedelere Moral Oluyor

Depremin yaralarini sarmak için 6 Subat’tan itibaren seferber olan Denizli Büyüksehir Belediyesi, afet bölgesinden kente gelen depremzedelere destek olmaya devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi afetzede vatandaslara moral olmak için Kültür Bulusmalarini bu kez depremzede vatandaslar için düzenledi.

Denizli Büyüksehir Afetzedelere Moral Oluyor


Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaras merkezli depremlerin hemen ardindan yüzlerce is makinesi, araç ve personeliyle deprem bölgesinde seferber olan Denizli Büyüksehir Belediyesi, depremden yogun sekilde etkilenen ve afet bölgesinden Denizli’ye gelen vatandaslara destek olmaya devam ediyor. Denizli Büyüksehir Belediyesi bu çerçevede afetzede vatandaslara özel Büyüksehir’le Kültür Bulusmalari çerçevesinde TV programcisi, tiyatro oyuncusu ve yazar Bekir Develi’yi konuk etti. Pamukkale Biruni Kiz Yurtlari Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Genel Sekreter Yardimcisi Ömer Faruk Özer, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Kadriye Özer Bilici ve çok sayida afetzede vatandas katildi.



“Yaralari sarmak için hep beraber gayret ettik”

Baskan Zolan burada yaptigi konusmada, yüzyilin afeti olarak nitelendirilen Kahramanmaras merkezli depremlerin hemen ardindan devletin tüm kurumlariyla birlikte seferber oldugunu ifade ederek, yaralarin hizla sarilmasi adina gayret edildigini söyledi.

Afetzedelere bir kez daha geçmis olsun dileginde bulunan Baskan Zolan, “Kayiplarimiz var, üzüntümüz büyük ama hayat devam ediyor. Insallah el ele, gönül gönüle bu isin üstesinden gelecegiz. Depremi ilk duydugumuz andan itibaren ekiplerimiz afet bölgesine gitti. Denizli Büyüksehir Belediyemiz ve Denizli’deki birçok kurum Hatay’a gittik. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan, tüm bakanlarimiz ve kurumlarimiz oradaydi, biz de oradaydik. Yaralari sarmak için hep beraber gayret ettik” diye konustu.

Kaynak: İHA