Akyazi Devlet Hastanesi'ne Önemli Destek

Akyazili is adamlari Serkan Atilla, Alpaslan Demir, Salim Üzmez ve Murat Uzun, Belediye Baskani Bilal Soykan’in öncülügünde Akyazi Devlet Hastanesi Göz Poliklinigine iki önemli cihaz hibe etti. Belediye Baskani Bilal Soykan ve Devlet Hastanesi Bashekimi Yavuz Tepeçinar, desteklerinden dolayi is adamlarina tesekkür plaketi takdim etti.

Akyazi Devlet Hastanesi'ne Önemli Destek
Akyazi Devlet Hastanesi Göz Polikliniginin önemli bir eksigi Akyazili is adamlari tarafindan giderildi. Hastanedeki eksikligi sebebi ile vatandaslarin ilçe disina gitmesine sebep olan göz tansiyonu ölçümü, refraksiyon ölçümü ve kornea hastaliklari tespitinde kullanilan Keratometre ve gözlük lensi derecesi ölçen Lensmetre cihazlari is adamlari Serkan Atilla, Alpaslan Demir, Salim Üzmez ve Murat Uzun tarafindan hibe edildi. Akyazi Devlet Hastanesi’nde bugün düzenlenen programla cihazlar teslim edilirken, Belediye Baskani Bilal Soykan ve Devlet Hastanesi Bashekimi Yavuz Tepeçinar, desteklerinden dolayi is adamlarina tesekkür plaketi takdim etti.

Is adamlari tarafindan yapilan bu destek için tesekkür eden Akyazi Devlet Hastanesi Bashekimi Yavuz Tepeçinar, “Hastanemiz için çok önemli bu iki cihazi bizlere temin ettikleri için degerli is adamlarimiza ve bu çalismada öncülük yapan Belediye Baskanimiz Bilal Soykan’a tesekkür ediyorum. Akyazililara daha iyi hizmet verebilmek için hep birlikte hareket etmeye ve bu dayanismayi sürdürmeye devam edecegiz insallah” dedi.

Belediye Baskani Bilal Soykan ise, “Akyazi Devlet Hastanemiz tüm kadrosu ile hemserilerimize çok güzel bir sekilde hizmet veriyor. Onlara ne kadar tesekkür etsek az. Göz Poliklinigindeki bu eksikligi de gidermis olmanin ve vatandaslarimizin ilçe disina gitmek zorunda kalmayacak olmasinin mutlulugunu yasiyoruz. Bu destegi saglayan ilçemizin degerli is adamlari Serkan Atilla, Alpaslan Demir, Salim Üzmez ve Murat Uzun’a ayri ayri tesekkür ediyorum. Akyazi’yi bu dayanisma ve birliktelikle daha güzel yarinlara ulastiracagiz insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA