Yapi Teknolojilerindeki Son Gelismeler SUBÜ'de Konusuldu

SUBÜ Proje Inovasyon Toplulugu, 5’incisini düzenledigi ‘Teknoloji ve Insaat Günleri 2023’ etkinligi ile yapi profesyonellerini ve teknoloji sirketlerinin yöneticilerini ögrencilerle bulusturdu.

Yapi Teknolojilerindeki Son Gelismeler SUBÜ'de Konusuldu
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Proje Inovasyon Toplulugu tarafindan yapi profesyonelleri ve teknoloji sirketlerinin yöneticilerini ögrencilerle bir araya getiren ve 2 gün süren ‘Teknoloji ve Insaat Günleri 2023’ etkinligi düzenlendi.

Bu yil 5’incisi düzenlenen etkinlik çerçevesinde yapi, teknoloji ve kariyer basliklarinda online seminerler gerçeklestirildi.

Ilk günün birinci oturumunda Prota Group-BIM ve Teknoloji Grup Sefi Orhan Ertugral, ‘Prota Group Projeleri ve Yeni Gelisen Teknolojiler’ baslikli; ikinci oturumunda Hilti Türkiye Mevzuat Müdürü Çagdas Ilgaz Senel, ‘Kahramanmaras Depremleri ve Mevcut Yapilarin Güçlendirilmesi’ baslikli ve üçüncü oturumunda Epas Mühendislik & Müsavirlik Yapi Mühendisi Kadir Çelik ‘Deprem Tasiyici Çelik Yapi Sistemleri’ baslikli online seminerlerle takipçilerle bulustu.

Ikinci günün ilk oturumunda Kalyon Insaat BIM Müdürü Belgin Kafali Çaliskan, ‘Üst Yapilarda BIM Kullanimlari’; ikinci oturumunda Insaat ve Deprem Yüksek Mühendisi Orhun Kalyoncu ‘Yeni Tür Sismik Izolasyonlarin Sürdürülebilirligi: Geoteknik ve Sismik Izolasyon’ ve üçüncü oturumunda FND CEO’su Tekin Güvercin ‘Global Proje Yönetimi’ baslikli online seminerler verdi.
Kaynak: İHA