Lapseki Belediyesi Aqua Park Projesinin Temeli Atildi

Çanakkale’nin Lapseki Belediyesi tarafindan 1542 metrekare alanda yapimina baslanilan Aqua Park Projesinin temeli atildi.

Lapseki Belediyesi Aqua Park Projesinin Temeli Atildi
Lapseki ilçesinde 1542 metrekare alanda yapimina baslanilan Lapseki Belediyesi Aqua Park Projesi’nin temeli atildi. Projede Aqua Park Alani 1021 metrekare ve restoran alani 521 metrekare olacak. Yetiskinler ve Çocuklar için 2 ayri havuzun olacagi projede 95 metrekare alana sahip çocuk havuzunda ahtapot kaydirak, 80 metrekare alana sahip yetiskin havuzunda 3 kaydirak yer alacak.

Aqua Park Projesinin Kisa zamanda tamamlanmasi planlaniyor. Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, Çalismalarin yapildigi alana giderek, incelemelerde bulundu.

Aqua parki en geç 45 gün içinde burayi bitirip, bu yaz vatandaslarin ve çocuklarin hizmetine sunacaklarini ifade eden Baskan Yilmaz, “Biz vatandaslarimiza daha önce söz vermistik ve Lapseki’ye bir aqua park kazandiracagiz diye ama ilçemizdeki en büyük sorunlardan bir tanesi her zaman söylüyoruz, maalesef yerimiz yok. Yani bir proje yapiyorsunuz, o projeyi yapacaginiz maalesef yer yok. Bu da iste onlardan bir tanesiydi. Daha önce ilk önce çocuklarimiza yapacagiz diye söz vermistik ama bir yer bulduk ve basladik. Bu yaptigimiz yer hem çocuklarimiza hem de büyüklere. Bu alana aqua park temeli atmis oluyoruz. Seçim yasaklari dolayisiyla kimseyi davet edemedik ama Lapsekili vatandaslarimiza da, çocuklarimizi da sizlerin araciligiyla bilgilendiriyoruz. Bu temelini attigimiz aqua park çocuklara ayri bir bölüm büyüklere ayri bir bölüm var buraya vatandaslarimiz geldiginde sosyal alanlariyla birlikte insallah en geç 45 gün içinde burayi bitirip bu yaz vatandaslarimiz ve çocuklarimizin hizmetine sunacagiz, Lapseki’mize ve çocuklarimiza hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA