Anagold Acil Durum Müdahale Ekibine Gençlerden Yogun Ilgi

Erzincan’in Iliç ilçesinde 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda düzenlenen etkinlikte Anagold Madencilik gençlerle bulustu. Iliç Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan düzenlenen ‘Gençlik Bulusmasi’ etkinligine Anagold Acil Durum Müdahale (ERT) ekibi “Arama Kurtarma faaliyetleri hakkinda sunumlar yaparken ayni zamanda faaliyetlerinde kullandiklari ekipmanlari da tanitarak etkinlige renk katti.

Anagold Acil Durum Müdahale Ekibine Gençlerden Yogun Ilgi


Anagold Madencilik, Iliç Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan düzenlenen ‘Gençlik Bulusmasi’ etkinligine Acil Durum Müdahale Ekibi ile katilim gösterdi. 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami kapsaminda Erzincan’in Iliç ilçesinde düzenlenen etkinlige katilan gençler, Anagold ekibine yogun ilgi gösterdi. Sirket ekibi, gençlerin sorularini yanitlarken arama kurtarma dünyasi ve süreci hakkinda detayli bilgiler verdiler.

Iliç Kaymakami Cüneyt Demirkol, Iliç Belediye Baskani Mustafa Gürbüz ve Iliç Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Sezai Öz’ün katilimiyla gerçeklesen etkinlige Kamu Kurum yetkililerin, ailelerin, gençler ve çocuklarin yogun ilgisi oldu. Etkinlikte, Kaymakam, Belediye Baskani ve Iliç Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü tarafindan, deprem bölgesinde alinan görev ve bu etkinlige saglanan destek nedeni ile Anagold Acil Durum Müdahale Ekibi’ne madalya takdim edildi.

Deprem bölgesine destek

Sirket ekipleri, Kahramanmaras depremlerinde aktif olarak arama kurtarma çalismalarina katildi.

Afetin en basindan itibaren yetkili kurumlarla temasa geçerek sahaya inen Anagold Madencilik, Acil Durum Müdahale ekibini bölgeye yönlendirdi ve ayrica sirket, yardim paketleri kapsaminda, her türlü kritik ihtiyaç malzemesini ivedilikle ihtiyaç sahiplerine ulastirdi.
Kaynak: İHA