AK Parti Ve MHP Kirikkale Milletvekilleri Mazbatasini Aldi

28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti’den Kirikkale milletvekili seçilen Mustafa Kaplan ve MHP’den yeniden milletvekili olan Halil Öztürk, mazbatasini aldi.

AK Parti Ve MHP Kirikkale Milletvekilleri Mazbatasini Aldi
AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Kirikkale Adalet Sarayi’nda mazbatasini Il Seçim Kurulu Baskani Selda Baris’tan aldiktan sonra yaptigi açiklamada, mazbatayi il teskilati ve Kirikkale adina aldigini söyledi.

Kaplan, sehre hayirli hizmetler yapacagini belirterek, 28. Dönem AK Parti Kirikkale milletvekilliginin hayirli olmasini diledi.

Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Belediye Baskani Mehmet Saygili, Il Baskani Bahadir Kiliç, ilçe belediye baskanlari ve partililer katildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) yeniden milletvekili seçilen Halil Öztürk, partisinin üyeleri ile birlikte geldigi Adalet Sarayi’nda mazbatasini Il Seçim Kurulu Baskani Selda Baris’tan aldi. Açiklama yapan MHP’li Öztürk, FETÖ ve PKK ile mücadeleyi siyaset arenasinda da sürdüreceklerini vurguladi.

Öztürk, "Insallah 5 yil daha sizlerle birlikte el birligi ve gönül birligi içerisinde omuz omuza mücadele edecegiz. Devletimizi ve milletimizi hak ettigi konuma ulastirmak adina Atatürk’ün ortaya koymus oldugu yolculuklarin en iyisini yaparak bugün FETÖ’ye PKK’ya her türlü terör örgütlerine karsi milli mücadelemizi siyaset arenasinda da yapmak adina bu mazbatayi aliyorum" dedi.

MHP Milletvekili Öztürk için düzenlenen törene ise, MHP Il Baskani Murat Abali, ilçe belediye baskanlari ve partililer katildi.

Kaynak: İHA