Uluslararasi Bergama Festivali'nde Ünlüler Geçidi

Türkiye’nin ilk yerel festivali olan ve 87 yildir araliksiz olarak yapilan Uluslararasi Bergama Festivali’nde sahne alacak olan sanatçilar netlesti. Hadise, Orhan Hakalmaz, Sefo, Yüksek Sadakat, Inna, Linet, Muazzez Ersoy, Esref Ziya Bergama’da sahne alacak. Izmir Devlet Tiyatrosu Lysistrata adli müzikli oyunu ile tiyatroseverlerin karsisina çikacak.

Uluslararasi Bergama Festivali'nde Ünlüler Geçidi


“Ünlüler geçidi için haziriz”

Dolu dolu bir festival programi için çalismalarin devam ettigini söyleyen Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu, “Konserlerimize gelecek olan sanatçilarimiz netlesti. Tiyatro, panel, halkoyunlari, sergi ve birçok etkinligimiz için hazirliklarimiz devam ediyor. Programlarimiz netlestikçe kamuoyu ile paylasmaya devam edecegiz” dedi.



Sanatçilarin konser günleri belli oldu

Bergama 87 yildir araliksiz gerçeklesen festival, bu yil 19-25 Haziran 2023 tarihleri arasinda yapilacak. 19 Haziran’da baslayacak olan festival sanatçilar geçidinde; Türkiye’nin birbirinden ünlü sanatçilari yaninda yabanci sanatçi Inna da sahne alacak. Açilis gününde Bergamalilar Cumhuriyet Meydani’nda Hadise ile eglenecek. 20 Haziran’da Orhan Hakalmaz, 21 Haziran’da Sefo, 22 Haziran’da Yüksek Sadakat, 23 Haziran’da Inna, 24 Haziran’da Linet ve Esref Ziya, 25 Haziran’da ise Muazzez Ersoy Cumhuriyet Meydanin da sahne alacak.

Öte yandan, Izmir Devlet Tiyatrosu Lysistrata adli müzikli oyunu ile tiyatroseverlerin karsisina çikacak.
Kaynak: İHA