Silpagar, Çiftlikköy Halk Egitim Merkezi Sergisini Inceledi

Çiftlikköy Belediye Baskani Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürlügü kursiyerlerinin el emegi göz nuru eserlerinin sergilendigi yilsonu sergisini gezerek kursiyerlerle sohbet etti.

Silpagar, Çiftlikköy Halk Egitim Merkezi Sergisini Inceledi
Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürlügü ögretmen ve kursiyerlerinin el sanatlari, giyim üretimi, çini, resim, hat, telkâri gibi branslarda hazirlamis oldugu eserlerin yer aldigi sergiyi Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürü Zekeriya Yayla ile birlikte gezen Baskan Silpagar, kursiyerleri basarili eserlerinden dolayi tebrik etti. Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürü Zekeriya Yayla, etkinlikle ilgili bilgi vererek, Çiftlikköy’deki çok sayida kursiyere pek çok alanda egitim verdiklerini dile getirdi ve yeni açilan hat sanati gibi kurslara da ilginin yüksek olmasinin sevindirici oldugunu ifade etti.

Baskan Silpagar, Hüsn-i Hat sanati Usta Ögreticisi Hümeyra Yekeler’in standini da ziyaret ederek hüsn-i hat denemesi yapti. Çiftlikköy Ilçe Halk Egitim Merkezi’nde resim, çini, giyim, turistik esya, rölyef gibi birbirinden farkli tarzlarda kursiyerlerin yaptigi eserlerin yer aldigi sergileri ilgiyle gezen Baskan Silpagar, “Çiftlikköy Halk Egitim Merkezimizin 2022-2023 Egitim Ögretim Dönemi Yil Sonu Karma Sergisi’nde yer alan tüm kursiyerlerimizi ve emegi geçen herkesi basarili eserlerinden dolayi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA