Romanlardan Cumhurbaskani Erdogan'a Destek

Güzel Parti Genel Baskan Yardimcisi Yagiz Koray Demirtas, Cumhur Ittifaki’ni desteklediklerini hatirlatarak, "Güzel Parti ve teskilatlarimizin Millet Ittifaki’ni destekleyici resmi bir açiklamasi ve destegi bulunmamaktadir” dedi.

Geçtigimiz günlerde Güzel Parti Izmir Il Baskani Cafer Heptepe’nin Millet Ittifaki’na destek söylemlerinin ardindan Güzel Parti Genel Baskan Yardimcisi Yagiz Koray Demirtas açiklamada bulundu. Demirtas, ilk günden beri Cumhur Ittifaki’ni desteklediklerini belirleterek, “Güzel Parti olarak seçim sürecinin ilk gününden itibaren Cumhur Ittifakini destekledigimizi dile getirdik. Bazi basin yayin organlarinda yer alan haberlerde Izmir Il Baskanimizin yaptigi açiklama kendisinin sahsi düsüncesidir. Güzel Parti ve teskilatlarimizin Millet Ittifaki’ni destekleyici resmi bir açiklamasi ve destegi bulunmamaktadir" ifadelerini kullandi.

“Izmir Il Baskanimiz Heptepe’yi istifaya davet ediyorum"

Partinin Izmir Il Baskani Heptepe’yi istifaya davet eden Demirtas, “Her parti içinde fikir ayriliklari yasanabilir ancak bu fikir birligine varmadan resmi bir açiklama gibi basina yansimamalidir. Bu sebeple Romanlarin Partisi olarak, Izmir Il Baskanimiz Sayin Cafer Heptepe’yi istifaya davet ediyorum. Tüm vatandaslarimiz bilsin ki sonuna kadar Cumhur Ittifaki’ni desteklemeye, milli iradenin ve Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in yaninda olmaya, Türkiye Yüzyili’ni Roman kardeslerimizin destegi ile hep birlikte insa etmeye devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA