Bandirma'ya Büyüksehir Hizmet Binasi Hizmete Girdi

Balikesir’in Bandirma ilçesinde, Balikesir Büyüksehir Belediyesi Güney Marmara Hizmet Binasi’nin açilisi Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz tarafindan gerçeklestirildi.

Bandirma'ya Büyüksehir Hizmet Binasi Hizmete Girdi
Bandirma Cumhuriyet Meydani’nda öncesinde Bandirma Ortaokulu olan bina restore edilerek Balikesir Büyüksehir Belediyesi Güney Marmara Hizmet Binasi olarak hizmete açildi. Balikesir Büyüksehir Belediyesi’nin imkanlarini yerinden Bandirma halkina daha verimli, hizmet sunmak ve BALMEK kurslari gibi hizmetler vermek amaciyla kullanilacak olan binanin açilisini Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz gerçeklestirdi. Açilisa; AK Parti Balikesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, AK Parti Ilçe Baskani Mehmet Dogan, Balikesir Büyüksehir Güney Marmara Koordinatörü Ibrahim Koman, Bandirma’da kurulan Ilçe Hizmetleri Dairesi Baskani Koray Basa, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katildi.

Açilis sonrasi basina binayi tanitan Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, toplanti salonununda Bandirma’daki 54 muhtara bilgilendirmelerde bulundu.
Kaynak: İHA