Vali Öksüz'ün Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Kars Valisi ve Belediye Baskan Vekili Türker Öksüz, ilçe ve köy ziyaretleri çerçevesinde Merkeze bagli Halefoglu ve Bulanik köylerini ziyaret etti.

Vali Öksüz'ün Köy Ziyaretleri Devam Ediyor
Ilk olarak Halefoglu Köyü’nü ziyaret eden Öksüz, burada köy sakinleriyle bir araya gelerek hasbihal etti. Köylüler tarafindan dile getirilen çesitli sorun ve talepleri dinleyen Vali Öksüz, dile getirilen konularin incelenmesi ve çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi.

Vali Öksüz, daha sonra merkeze bagli bulanik köyüne geçti. Burada köylülerle bir araya gelen Öksüz, köylülerin sorun ve taleplerini dinledi sorunlarin çözümü noktasinda ilgili birim amirlerine talimat verirken, sorunlarin çözülüp çözülmedigin takipçisi olacagina dikkat çekti.

Bulanik köyünde agaçlandirilmasi planlanan arazide de incelemelerde bulunan Öksüz, köyde yürütülmekte olan “Köyümde Yasamak Için bir Sürü Nedenim Var” projesi ile ilgili de bilgi aldi.

Vali Öksüz’ün köy ziyaretlerine; Il Jandarma Komutani Albay Hidir Ayçiçek, Il Tarim ve Orman Müdürü Ibrahim Altintas, Il Milli Egitim Müdürü Aydin Acay, Il Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem, Valilik Idare ve Denetim Müdürü Metin Demiroglu, Il Özel Idaresi ile Il ve Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügünden ilgili birim yetkilileri katildi.

Kaynak: İHA