Bursa'da Turnuva Dünyaca Ünlü Yildizin Imzali Topuyla Basladi

Bursa’da 8’incisi düzenlenen BÜGED futbol turnuvasinin baslama vurusu Manchester City’de top kosturan dünyaca ünlü Türk futbolcu Ilkay Gündogan’in imzaladigi futbol topuyla basladi.

Bursa'da Turnuva Dünyaca Ünlü Yildizin Imzali Topuyla Basladi


Büyükorhan ilçesi mahallelerinden 24 takimin katildigi turnuvada takimlar kiyasiya mücadele edecek. Büyükorhan Gençlik Dernegi’nin Bursa Büyüksehir Belediyesi’yle ortaklasa düzenledigi turnuvadan elde edilecek gelir Büyükorhanli üniversiteli ögrencilere burs olarak verilecek. Bu zamana kadar yüzlerce ögrenciye burs veren BÜGED yaptigi örnek etkinliklerle herkesin takdirini kazaniyor.

Büyükorhanli gençleri sporla bulusturmak için farkli alanlarda sportif organizasyonlar düzenleyeceklerini aktaran Büyükorhan Gençlik Dernegi Baskani Emrah Seyrek, sporla Büyükorhanlilar arasindaki dayanismayi da arttirmaya çalistiklarini söyledi.



Seyrek, “Sportif faaliyetlerle ilçemiz gençlerini birbiriyle kaynastirip dayanismayi arttirmaya çalisiyoruz. Turnuvadan elde edecegimiz gelirin tamamini ise Büyükorhanli üniversiteli ögrencilere burs için kullanacagiz. Bu turnuvada bizlere destek olan Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskani Sn. Alinur Aktas’a, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskani Nurullah Yildiz’a, Ana Sponsorumuz is adami Mustafa Yelbey’e, diger bütün sponsorlarimiza ve turnuvamiza katilan tüm takimlarimiza tesekkür ediyorum. Büyükorhanlilara yakisir bir turnuva olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA