Izmir'de Feci Kaza Açiklamasi Kum Yüklü Kamyon, Otomobilin Üzerine Devrildi

Izmir’in Foça ilçesinde kum yüklü kamyonun otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, otomobil içerisinde bulunan 2 kisi yaralandi. Kamyon dorsesinden otomobilin içerisine dökülen kumlarin altindan güçlükle çikarilip kurtarilan çift, saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi.

Izmir'de Feci Kaza Açiklamasi Kum Yüklü Kamyon, Otomobilin Üzerine Devrildi


Kaza saat 12.00 siralarinda Çigli-Foça Yolu Kemal Atatürk Mahallesi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Foça istikametine seyir halinde olan H.D. (27) idaresindeki 54 KY 621 plakali kamyon ile ayni istikamette seyir halinde olan M.D. (68) idaresindeki 35 BDT 284 plakali otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle savrulan kum yüklü kamyon, otomobilin üzerine devrildi. Kamyon dorsesi ve yüklü olan kumun otomobile devrilmesi sonucu araç içerisinde bulunan M.D. ve karisi N.D. (68) araç içerisinde sikisti.

Güçlükle kurtarildilar

Kazayi gören diger sürücülerin ihbari üzerine olay yerine jandarma, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma yolda ve kazanin yasandigi bölgede çevre güvenligini saglarken, araç içerisinde sikisan çift, itfaiye ekipleri tarafindan sikistiklari yerden güçlükle çikartildi. M.D. ve N.D., saglik ekipleri tarafindan ambulansla Menemen Devlet Hastanesine kaldirildi. Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Meydana gelen kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA