Gediz Belediyesi'nden Tesekkür Yemegi

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, Kahramanmaras merkezli meydana gelen büyük depremde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen vatandaslar için Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak tesekkür yemegi düzenledi.

Gediz Belediyesi'nden Tesekkür Yemegi
Programda, gönüllü olarak gece gündüz demeden özverili çalismalar sergileyen madencilerimize ve vatandaslarimiza tesekkür ediyorum diye konusan Baskan Akçadurak, “Deprem felaketin ardindan, millet olarak nasil bütünlestigimizi gördük. Insallah bu birliktelik daim olur. Millet olarak asrin felaketinin altindan kalkacagiz ve yaralarimizi saracagiz. Büyük küçük demeden yardima kosan tüm vatandaslarimiza tesekkür ediyorum.” dedi.

Protokol konusmalarinin ardindan Gediz Belediyesi tarafindan hazirlanan plaketler depremde yardima kosan basta madenciler olmak üzere yardimda bulunan diger vatandaslara takdim edildi.

Düzenlenen tesekkür yemegine, Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, AK Parti Gediz Ilçe Baskani Mehmet Erkan, AK Parti Kütahya Milletvekili Adaylari Adil Biçer, Mustafa Altug Atalay, Gediz Belediye Baskan Yardimcisi. Sule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gediz Ilçe Teskilati, STK Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarlari, madenciler, isadamlari, belediye personeli ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA