DENIB Akademi'den Ileri Excel Uygulamalari Egitimi

DENIB Akademi, “Ileri Excel Uygulamalari Egitimi”ni Denizli Ihracatçilar Birligi Hizmet Binasinda egitmen Ömer Bagci ile düzenledi.

DENIB Akademi'den Ileri Excel Uygulamalari Egitimi


Is hayatinda en çok kullanilan ofis programi olan excel ile tüm çalismalar etkin ve kolay bir sekilde yönetilebiliyor. Analiz, tablolara dökme ve grafiklerle verileri görsellestirme gibi çok verimli raporlama islemleri excel ile basit bir sekilde gerçeklestirilebiliyor. Her sektörde kullanilan ve günümüz dünyasinda raporlama denildiginde herkesin ilk aklina gelen excel, is hayatinin vazgeçilmez programi olarak karsimiza çikiyor. Bu nedenle, DENIB Akademi çerçevesinde uygulamali ileri excel egitimi her sene egitim konulari içerisinde yer aliyor ve yogun ilgi görüyor. Basvurularin son derece yüksek oldugu egitimin tekrari konusunda DENIB Akademi tarafindan çalismalar devam ediyor.

Egitim programinin birinci gününde, genel excel kullanimi, belge üzerinde hizli hareket etme, excel kisayollari, veri girisinde zaman kazandiran excel teknikleri, bilinmeyen excel özellikleri, sartli biçimlendirme, siralama, çesitli formüller ve veri dogrulama konularina deginildi. Egitimin ikinci gününde ise; excelin sik kullanilan fonksiyonlarina deginilerek, sarta bagli islemler, ‘Eger’ fonksiyonu ve ‘Düseyara’ fonksiyonu, yeni grafik özellikleri, özet tablo raporlamalari ve hizli biçimlendirme gibi konular detayli bir sekilde anlatildi. DENIB Akademi bünyesinde devam edecek olan egitim faaliyetler hakkinda bilgi almak ve basvuru yapmak için web sitesi ve sosyal medya hesaplarini takip edebilirler.
Kaynak: İHA