AK Parti Milletvekili Adayi Çagan Ve Cingi'dan Esnaf Ziyaretleri

14 Mayis seçimlerine 2 haftadan az bir zaman kala ilçe ve esnaf ziyaretlerini araliksiz sürdüren AK Parti Milletvekili Adayi Deniz Çagan, esnaf ziyareti yaparak mahalle toplantisina katildi.

AK Parti Milletvekili Adayi Çagan Ve Cingi'dan Esnaf Ziyaretleri
14 Mayis milletvekili ve cumhurbaskani seçimleri öncesi sahadaki çalismalarini araliksiz sürdüren AK Parti Milletvekili Adayi Deniz Çagan, farkli alanlarda faaliyet gösteren esnaflari ziyaret etti. AK Parti’nin bir diger Milletvekili Adayi Murat Cahit Cingi ve Il Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Sarikaya ile Mustafa Karslio’nun da yer aldigi ziyaretlerde ilk nokta Erkilet Bulvari üzerindeki esnaf oldu. Esnafa yönelik yapilacak çalismalari anlatarak, öneri ve taleplerini dinleyen Deniz Çagan, daha sonra Camiikebir mahallesine geçti. Vatandaslarla sohbet eden Çagan, Yenimahalle’de tezgah açan pazarci esnafi ile de bir araya geldi. Ziyaretler Sahabiye mahallesinde gerçeklestirilen mahalle toplantisi ile sona erdi. Seçim gezilerine iliskin degerlendirmede bulunan Çagan, gördükleri ilgiden duydugu memnuniyeti dile getirerek; vatandaslarla gerçeklestirdigi samimi sohbetler esnasinda desteklerini ve dualarini talep etti. Milletvekili adaylari olarak teskilatin belirledigi program dahilinde ziyaretlere devam ettiklerini kaydeden Çagan; “Cumhur Ittifakina ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, halkimizin güveni tam. Istikrarin devam etmesi ve ülkemizin muasir medeniyetler seviyesine çikmasi yolunda atilan adimlarin devami adina halkimizin görüsü net” dedi.

Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde son yillarda yükselise geçtigine dikkat çeken Deniz Çagan, hedeflerinin bagimsiz bir savunma sanayi oldugunu dile getirdi. 21 yillik AK Parti iktidari ile birlikte ülkemizde hayata geçirilen gerek savunma sanayi ve gerekse de ekonomi hamlelerini gururla izlediklerinin altini çizen Çagan; “Türkiye savunma sanayisinde artik bir ’pazar degil bir aktör’ haline geldi. Dolayisiyla bu seçimleri Türkiye’nin dönüm noktasi olarak görüyorum. Inaniyor ve güveniyorum ki degerli hemsehrilerimiz Türkiye’de istikrarin, güvenin ve huzurun devami için 14 Mayis’ta oylarini kullanarak ülkenin gelecegine yön verecekler” seklinde konustu.

Kaynak: İHA