Yagmurun Altinda Saatlerce TOGG'u Beklediler

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un Anadolu Kirmizisi SUV modeli, Sivas’in Gemerek ve Sarkisla ilçelerinde vatandaslarla bulustu.

Yagmurun Altinda Saatlerce TOGG'u Beklediler
Gemerek ilçesine getirilen yerli ve milli otomobil Togg’u vatandaslar yagan yagmura aldiris etmeden saatlerce bekledi. Ilçe meydanina getirilen Togg’a vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Yogun ilgi gösterilen otomobille fotograf çektirmek isteyen vatandaslar izdiham olusturdu.

“Yagan yagmura ragmen onu görmeye geldik”

Togg’u görmeye gelen Menderes Ayhan, yagan yagmura aldiris etmeden Togg’u görmeye geldiginden bahsederek, “Yagmurlu günde yerli ve milli gururumuz Togg Gemerek ilçemize gelmistir. Yagan yagmura ragmen onu görmeye geldik. Bu arabayi yapandan, emegi geçenden ve buraya getirenden Allah razi olsun. Yerli ve milli arabamiz Togg vatana millete hayirli olsun” dedi.

“Yagmur bereketiyle beraber geldi arabamiz”

Yagmur altinda Togg’u görmek için bekleyen Hüdaverdi Altun, Togg’un yagmur bereketiyle geldigini belirterek, “Togg arabamiz Gemerek ilçesine geldi. Gereçten kusursuz araba yapilmis. Yagmur bereketiyle beraber geldi arabamiz. Herkese, bütün gençlere insallah zamanla nasip olur. Herkes güle güle yerli ve milli arabamiz Togg’a biner” diye konustu.

Öte yandan yerli ve milli otomobil Togg Sarkisla ilçesinde de vatandaslarla bulustu. Ak parti 5’inci sira milletvekili Adayi Serdar Öksüm kullandigi Togg Sarkisla ilçesini bastan asagi gezerek hükümet konagi önünde halka sergilendi. Meydanda düzenlenen tanitim bulusmasinda konusan Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, Togg’un yapilmasinda emegi geçenlere tesekkür ederek, “Bugün Türkiye’nin 100 yillik hayali Toog’la Sarkisla’dayiz ve önümüzde bir seçim var. Ben her zaman devletinin milletinin yaninda olmus Sarkislali hemsehrilerimize bugüne kadarki desteklerinden dolayi çok çok tesekkür ediyorum.” dedi.

Togg’un ülkenin gurur kaynagi oldugunu vurgulayan Öksüm ise “Her bir parçasi ‘Made in Türkiye’. Sevgili gençler, tamamen bir bilgisayar. Araç demiyorum, inceleyin, her bir parçasini inceleyin” diye konustu.

Konusmalarin ardindan vatandaslar, Togg’u inceleyerek fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA