Muradiye'de 150 Yatakli Devlet Hastanesinin Projesi Onaylandi

VAN – Van’in Muradiye Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Melih Aydogan, 2023 yili saglik yatirimi programi çerçevesinde ilçede saglik tesislerinin yapimina baslandigini söyledi.

Muradiye'de 150 Yatakli Devlet Hastanesinin Projesi Onaylandi
Ilçede yapilan saglik yatirimlari hakkinda bilgi veren Kaymakam Melih Aydogan, yatirimlarin tüm hiziyla devam ettigini söyledi.

Vatandaslarin modern, ulasilabilir ve merkezi bir hizmet tesisine kavusmasi için çalismalarin baslatildigini belirten Aydogan, “Su an bulundugumuz bölgede ilçe saglik müdürlügü, aile sagligi merkezi ve 112 istasyonunun oldugu, 112 acil saglik hizmetlerinin oldugu bir saglik kampüsündeyiz. Su an buranin insaati devam ediyor. Bu saglik yatirimi sayesinde ilçemizdeki vatandaslarimizin çok rahat bir sekilde saglik hizmetinden faydalanabilecekler. Bu yatirimlarin gelmesinde emegi oolan Cumhurbaskanimiza, Saglik Bakanimiza ve Van Valimiz Ozan Balci’ya sükranlarimizi sunuyoruz” dedi.

Muradiye’ye 150 yatakli devlet hastanesi projesinin onaylandigini ifade eden Aydogan, bu yatirimlar sayesinde ilçedeki vatandaslarin daha iyi sartlarda saglik hizmeti alabilecegini kaydetti.

Aydogan, “Buradan bir müjdeyi daha vermek istiyorum. Saglik yatirimlari sadece biraz önce bahsettigim yatirimla kalmiyor. Insallah önümüzdeki günlerde de Muradiye ilçemize 150 yatakli modern bir ilçe devlet hastanesi kazandiracagiz. Su an projesi onaylandi. Insallah önümüzdeki günlerde ilçe devlet hastanesi insaatini da baslatmis oluruz. Bu sekilde hem ilçe devlet hastanesiyle hem ilçe saglik müdürlügü, 112 acil saglik hizmetleri ve aile sagligi merkezleriyle ilçemizde saglik hizmetlerini en iyi sekilde verecegiz. Bu hizmetler Muradiye ilçemize hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA