Yalova Makine OSB Firmasi Patent Fuarinda Altin Madalya Kazandi

Yalova Makine Ihtisas OSB katilimcisi olan ve yakin zamanda OSB’de faaliyet gösterecek olan firma bulus patenti ile altin madalya ödülüne layik görüldü.

Yalova Makine OSB Firmasi Patent Fuarinda Altin Madalya Kazandi
Yalova Makine Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi isletmelerin yenilik kapasitelerinin artirilmasi çalismalari çerçevesinde bünyesinde yer alan firmalarin mevcut patentlerini TEKNOFEST’in ISIF’23 Istanbul Uluslararasi Bulus Fuari’na yarismalari için organizasyon ve koordinasyon çalismalarini yapti. Yalova Çiftlikköy ilçesi, Tasköprü belediyesinde mevcut üretimini sürdüren, ayni zamanda Yalova Makine Ihtisas OSB katilimcisi olan ve yakin zamanda OSB’de faaliyet gösterecek olan firma bulus patenti ile altin madalya ödülüne layik görüldü.

ISIF organizasyonunun tamaminda katilimcilar için planlama ve organizasyon OSB kontrolünde ve çalismalariyla gerçeklesti. Katilimcilarin basvuru, sistem girisleri, görüsmeler, hakem görüsmeleri, sunumlara dair süreçlerin hepsi OSB tarafindan yürütüldü.

Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü World Intellectual Property Organization (WIPO)‘nun da takip ettigi 22 ülkeden 427 patentin yaristigi ISIF’23 Istanbul Uluslararasi Bulus Fuari’na Yalova Makine OSB ve Yalova Teknopark destegiyle ve önderligiyle katilimci firmalarda; Otomatik Otopark, Unimak ve Ceviz Pres firmalarinin patentleri yarisma çerçevesine alindi.

3 firmanin 6 projesi dereceye girmek için onlarca rakibin arasinda kiyasiya yaristi ve düzenlenen törende Otomatik Otopark firmasinin bulusu altin madalyayla layik görüldü.

Firmanin ödülü Yalova Makine OSB ve Yalova Teknopark yetkililerince firma adina alindi ve tebrikler kabul edildi.
Kaynak: İHA